Za jediný deň sa dvadsaťpäťtisíckrát nadýchneme a vydýchneme. No dýchame správne? Najnovšie štúdie ukazujú, že nie. Za tisíce rokov existencie ľudstvo prestalo správne dýchať, a to viedlo k vážnym následkom... Zobraziť viac
Autorka Hanka Sekulová už dávno prišla k poznaniu, že nám všetkým bez výnimky škodí konzumácia chemických jedov, ktoré sú dnes obsiahnuté vo väčšine priemyselne vypestovaných a spracovaných potravín. Vyše tridsať rokov zbierala... Zobraziť viac
Staň sa úžasnou pekárkou ako Hannah! Vďaka jej radám, nápadom a skvelým kulinárskym tipom to bude úplne jednoduché! Vnútri... Zobraziť viac
Ájurvéda je lékařská věda, jejímž cílem je uzdravování, udržování kvality života a dosažení dlouhověkosti. Toužíte proniknout do tajemství nejstaršího dochovaného systému léčení na naší planetě? Tato kniha představuje... Zobraziť viac
Skvelé dezerty, pri ktorých ani nezbadáte, že sú zo zdravších surovín! Marlenka, šúľance, jahodové knedličky či bounty tyčinky? Aj z týchto dobrôt sa dajú pripraviť skvelé a nutrične hodnotné verzie. Sladké a fit = málo kalórií a veľa... Zobraziť viac
Fit recepty sú také jednoduché, že navariť podľa nich zvládne naozaj každý. Navyše sú hotové raz-dva, preto sú obľúbené najmä medzi tými, ktorí nechcú tráviť veľa času v kuchyni, no chcú jesť zdravé a nutrične hodnotné jedlá... Zobraziť viac
Autorka predkladá teóriu, overenú úspešnou celoživotnou terapeutickou praxou: že takmer všetky naše problémy a pocity nešťastia či nepochopenia majú korene v niektorom z takzvaných základných zranení... Zobraziť viac
Máte chuť na niečo sladké? Nech sa páči! Ponúkame koláče, koláčiky, zákusky, krémy, pudingy, zmrzliny, nápoje. Slovom, maškrty na všetky spôsoby! Zobraziť viac
Alternatívne metódy liečby sa dnes ukazujú oveľa viac bezpečnejšie, než syntetické liečivá. Čoraz viac ľudí dnes vyhľadáva účinné a časom osvedčené prírodné... Zobraziť viac
Múčniky od výmyslu sveta – ovocné, plnkové, s múkou aj bez múky, každý si vyberie. Cheesecaky a torty na každú príležitosť – na všedné dni, nedeľu či oslavu. Pečivo a chlebíky, ktoré milujete... Zobraziť viac
Ste začínajúca gazdinka? Máte obľúbené recepty po mamičke, alebo babičke. Potom je kniha ako stvorená priamo pre vás! Kniha obsahuje niekoľko receptov, skôr ju ale využijete na poznámky, kde si môžete zapisovať vlastné recepty, ich... Zobraziť viac
Tato kniha je čtvrtým dílem ze série učebnic teoretických základů čínské medicíny. Učebnice byly sestaveny nejlepšími odborníky jedenácti univerzitních a akademických pracovišť čínského lékařství v Číně za účelem vytvoření studijních materiálů pro potřeby Zobraziť viac
Autoři této knihy Yotam Ottolenghi a Sami Tamimi vyrůstali v 70. až 80. letech minulého století v Jeruzalémě, aniž by se znali. Yotam žil v židovské čtvrti na západě tohoto starobylého města, Sami v jeho arabské čtvrti na východě. Setkali se v Londýně... Zobraziť viac
Z obsahu ■Makové kvetinky ■Makové venčeky ■Hruškovo-makové rezy ■Tekvicovo-makový... Zobraziť viac
Bolesti v zádech jsou jednou z nejčastějších civilizačních chorob. Jejich příčinou je u převážné většiny pacientů svalová nerovnováha jako důsledek pohybové chudosti... Zobraziť viac
Viazanie uzlov je stará remeselnícka technika, ktorá sa opäť teší veľkej obľube nielen v kruhu detí, ale aj dospelých.... Zobraziť viac
Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale... Zobraziť viac
Pripravili sme kuchársku knihu, ktorá sa venuje stravovaniu detí od ukončenia 4. mesiaca do 3 rokov. Kniha obsahuje až neuveriteľných 101 receptov, ktoré sú od najznámejších slovenských influenceriek a blogeriek, ktoré sú matkami a tieto recepty.... Zobraziť viac
Kdybyste měli přečíst jen jedinou knihu o stravování, ať je to tahle. Je přehledná, chytrá, vtipná. Jde do hloubky, a přesto zůstává dobře srozumitelná. Neděsí. Neomezuje. Neslibuje zázraky. „Aha!" momentů s ní ale zažijete požehnaně. Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac