✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Objednaj teraz a si v hre o 50€ poukážku
Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov.
Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. je pre čitateľa vhodne doplnená veľmi dôležitými formulármi o vykonávaní sanitácie, dezinfekcie, osobnej hygieny zamestnancov, školení zamestnancov, preberaní, skladovaní, o tepelnej úprave, o vykonávaní kontroly dezinfekcie, ako aj o uložení mäsa a mäsových výrobkov v chladiacom, resp. mraziacom zariadení. Publikácie je zakončená metrologickým programom a zoznamom platných právnych predpisov.
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2004ISBN:
9788080576059Rozmer:
210×297 mmPočet strán:
280Väzba:
brožovanáJazyk: slovenčina