TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP)

Výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov


🍌 Odosielame o 5 dní.
18,45€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Na základe požiadaviek z praxe spracoval MUDr. Ondrejka publikáciu Príručka pre uplatnenie princípov HACCP pri výrobe mäsa a mäsových výrobkov.

Predkladaná publikácia MUDr. Jána Ondrejku a kol. je pre čitateľa vhodne doplnená veľmi dôležitými formulármi o vykonávaní sanitácie, dezinfekcie, osobnej hygieny zamestnancov, školení zamestnancov, preberaní, skladovaní, o tepelnej úprave, o vykonávaní kontroly dezinfekcie, ako aj o uložení mäsa a mäsových výrobkov v chladiacom, resp. mraziacom zariadení. Publikácie je zakončená metrologickým programom a zoznamom platných právnych predpisov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2004 ISBN: 9788080576059 Rozmer: 210×297 mm Počet strán: 280 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách