Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Rebrík, september 2021

1. číslo, 32. ročník

Don Bosco (2021) • Edícia Časopis Rebrík • Séria Časopis Rebrík 2021/2022 • 1. diel

🍌 Odosielame o 7 dní.
1,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Septembrovým číslom sa začína 32. ročník časopisu Rebrík

Na začiatku školského roku si zvykneme vytyčovať veľké ciele, ale postupne chuť aj zápal ochladne. Téma septembrového čísla Malými krokmi k cieľu ponúka tri obrázkové príbehy detí, ktoré si vytýčili nejaký cieľ, bojovali s rozličnými prekážkami i pokušeniami a cieľ nakoniec dosiahli. S akými prekážkami sa možno stretnúť pri ceste za vytýčeným cieľom a čo robiť, ak sa nedarí plniť predsavzatia? Na strane 2 – 3 nájdu čitatelia odpovede aj na tieto otázky.

Nová rubrika Slovensko mojimi očami ponúka pohľad na Mikušovce, dedinku na západe Slovenska uprostred Bielych Karpát. Krásnu reportáž spojenú s fotografiami a kresbami o nej napísali žiaci 2. ročníka ZŠ s MŠ Mikušovce. Viete, že v tejto dedinke v zime 2010 postavili najvyššieho snehuliaka na Slovensku?

Chcete lepšie spoznať Ugandu, aj keď tam nepoletíte? Spriateľte sa s Glóriou, dievčaťom z plagátu kampane Dobrej noviny. S Glóriou v Ugande môžete byť každý mesiac. V septembri Glória porozpráva o škole a školskom roku. Rozprávanie dopĺňa pracovný list ChameLEÓN odhaľuje. Ponúka veselé úlohy – tentoraz sú spojené s témou škola.

Pripravujete sa spolu s deťmi na návštevu Svätého Otca na Slovensku? V takom prípade poteší stredová príloha septembrového čísla – skladacia knižka Náš pápež František. Čitateľov čaká na každej strane knižky zaujímavý hlavolam, ktorý vždy rozprávanie doplní o správny údaj.
S každým začiatkom – a teda aj so začiatkom školského roka – sa spájajú rozličné predsavzatia. Darí sa ich však plniť? Tu môže pomôcť Zrkadlo môjho dňa – krátky návod, ako si pravidelne robiť spytovanie svedomia. Nájdete ho na 25. strane Rebríka.


Rok vydania: 2021 Rozmer: 205×297 mm Počet strán: 32 Väzba: šitá Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách