V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Otvorená kniha na zaznamenávanie spomienok vašej babičky od detstva po súčasnosť. Babička bude môcť sama alebo s vašou pomocou vypĺňať knižku a odpovie tak celý rad starostlivo vybraných otázok. Napríklad: čím chcela byť,... Zobraziť viac
V knihe Ako som vozil Nórov 2 je študovaný prekladateľ a vášnivý šofér autobusu Ondrej opäť v plnej sile. Tentokrát sa dozvieme, aké je to šoférovať ekologické hybridy v extrémnych severských podmienkach, aké sú výhody vozenia turistov na Nordkapp... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Čo nosenie nákladu znamená? Dá sa na tom zarobiť? Sú nosiči len v Tatrách? Je svet nosičov mačistický? Existujú ženy nosičky? Ako to, že zásoby na chaty ešte stále nenosia vrtuľníky? Aká je tam hierarchia a aké pravidlá tam platia?... Zobraziť viac
Milan Bez Mapy je známy slovenský cestovateľ a bloger. Našiel odvahu a opustil korporátny svet, aby sa mohol živiť tým, čo ho baví. Táto kniha však nie je cestopisom ani reklamou na blogovanie. Je to pohľad za instagramové a facebookové statusy... Zobraziť viac
Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Hlavnou myšlienkou knihy je raz a navždy vyviesť ľudí zo začarovaného kruhu diét. Graficky a slovne vysvetľuje čitateľovi, čo sa v tele pri diétach deje... Zobraziť viac
S fitreceptami nestrávite v kuchyni tretinu života – zistíte ako jednoducho si môžete navariť a napiecť rýchle, jednoduché a chutné jedlá s nižším obsahom cukrov, s vyšším obsahom bielkovín a vitamínov a byť fit (bez diét)! Fitrecepty hravo... Zobraziť viac
Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho... Zobraziť viac
Dokonalý darček pre každého kávoholika! Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Ale za vaším ranným pariacim sa hrnčekom čaká celý svet na to, aby bol objavený – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie... Zobraziť viac
Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV... Zobraziť viac
Geografický atlas pre základné a stredné školy - vhodný aj pre celú rodinu. - ucelený pohľad na svetadiely a ich krajiny -... Zobraziť viac
Táto kniha je zošitá zo zážitkov, predsudkov a spomienok Borisa Filana na Rusko. Opisuje, ako sa plavil s manželkou po Volge zo Samary do Moskvy, aj ako sa so synom Oliverom vybral za cárom... Zobraziť viac
V poradí piata Martinova kniha mapuje jeho cesty viac-menej v období, keď sa celou planétou valila pandemická vlna a neskôr jej dozvuky. Na niekoľko mesiacov sa čas akoby zastavil, a chvíľu to vyzeralo, že z cestovaním bude na dlhšie obdobie koniec... Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac
Kedysi dávno už vyšlo moje rozprávanie o našej hašišovej ceste do Amsterdamu za Vincentom van Goghom. A smutnosmiešny príbeh o tom, ako sme s manželkami splavovali deltu Dunaja, s názvom Dole vodou. V tých cestopisoch je veľa vecí, ktoré by som... Zobraziť viac