TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Postupy účtovania pre podnikateľov - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
6,60€

Obsahom publikácie je súbor príkladov z podvojného účtovníctva podnikateľských subjektov, ktoré sa bežne vyskytujú v uvedených účtovných jednotkách. Zbierka obsahuje príklady s kľúčom riešení uvedených na konci publikácie, ale aj neriešené príklady tak, aby si študenti mohli overiť štúdiom nadobudnuté vedomosti.

Publikácia je rozdelená do ôsmich samostatných kapitol zameraných na účtovníctvo v oblasti dlhodobého majetku, zásob, finančného majetku, zúčtovacích vzťahov, vlastného imania, nákladov, výnosov a ich časového rozlišovania. Postup riešenia príkladov z oblasti jednoduchého a podvojného účtovníctva vychádza zo súčasného metodického riešenia postupov účtovania podnikateľských subjektov. Overenie správnosti riešenia účtovných prípadov v riešených príkladoch umožňuje študentovi samostatne vyriešiť záverečný neriešený príklad na konci každej kapitoly.

Predkladaná publikácia je určená predovšetkým pre študentov Fakulty managementu Univerzity Komenského v Bratislave ako učebná pomôcka na cvičenia z predmetu Účtovníctvo II., ale aj pre študentov iných univerzít, vysokých škôl s ekonomickým zameraním, stredných škôl, či rekvalifikačných kurzov zameraných na účtovníctvo.

Rok vydania: 2011 Rozmer: 170×245 mm Počet strán: 240 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách