TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Podnikanie cez internet - prečítaná (bazár kníh)

opotrebovaný stav = prečítaná kniha môže mať zažltnuté strany alebo iné nedokonalosti


🍎 Vypredané
6,50€

Táto kniha Vás prevedie cestou podnikania cez internet prostredníctvom internetového obchodu a to od založenia živnosti cez výber obchodu, webového priestoru, legislatívy až po optimalizáciu internetového obchodu pre vyhľadávač Google.

V knihe sa autor zameriava na problematiku a najčastejšie otázky zákazníkov, ktorí prejavili záujem o založenie internetového obchodu. Okrem potrebných živností Vás autor prevedie legislatívou, ktorú by ste mali poznať pri predaji cez internet a poukáže na to, čo najčastejšie kontroluje Slovenská obchodná inšpekcia SOI. Oboznámite sa s pojmom „doména“ a „webhosting“. Pomôžem Vám pri vytváraní Obchodných a reklamačných podmienok.

Ďalšie kapitoly sú venované vyhľadávaču Google a SEO optimalizácií Vášho internetového obchodu. Oboznámite sa s tým, ako funguje Google a ako sa tvoria kľúčové slová, spomenuté sú nástroje Google pre správcov webu, Google Analytics a SEO nástroje na internete.

Pre koho je táto kniha?
Kniha nájde uplatnenie u každého, kto rozmýšľa o predaji cez internet, prípadne už predaj cez internet vykonáva.

Čo nájdete v tejto knihe?
Kniha vám ponúka základné informácie o podmienkach a spôsobe predaja cez internet, taktiež vám otvára nové obzory, ktoré môžu rozšíriť vašu oblasť podnikania. V knihe nájdete informácie o legislatíve, ktorú by ste mali vedieť pri predaji cez internet a informácie o fungovaní vyhľadávača Google a jeho nástrojov vrátane základnej SEO optimalizácie.

Rok vydania: 2013 Rozmer: 166×235 mm Počet strán: 116 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách