✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup
Publikácia je odporúčaná MŠVVaŠ SR a zaradená do zoznamu odporúčaných metodických pomôcok pre školy a školské zariadenia. Príručka vám preto bude nielen poradcom pri riešení každodenných prevádzkových problémov v zariadeniach školského stravovania, ale bude vám i oporou v diskusii s riaditeľom školy či obecným úradom.
Cieľom publikácie je pomôcť Vám zorientovať sa v aktuálnej legislatíve a priniesť Vám jej zrozumiteľný výklad, ktorý Vám uľahčí aplikáciu právnych noriem do praxe.
V publikácii nájdete:
možnosti financovania Vašej školskej jedálne, výdajne či kuchyne,
tipy a rady, ako získať financie podnikateľskou činnosťou, alebo ako vypracovať úspešný projekt,
vzory dokumentov, jedálnych lístkov, normovacích hárkov i súhrn hygienických zásad, ktoré Vám umožnia obstáť pri kontrolách,
odborné príspevky umožňujúce zabezpečiť si kvalitný a stabilný personál. Poradia Vám, ako určiť správne platové triedy a činnosti v zmluve, alebo ako správne vypracovať pracovnú náplň svojho zamestnanca.
Obsah troch zakladačov:
A Infoservis
A 1 Adresáre
A 2 Aktuality
A 3 Otázky a odpovede
A 4 Akcie v školskej jedálni
A 5 Skúsenosti z praxe
A 6 Programy zdravia v školskej jedálni
B Legislatívny rámec
B 1 Právne predpisy platné pre ZŠS
B 2 Sieť škôl a školských zariadení
B 3 Znenia právnych predpisov
C Prevádzka zariadenia školského stravovania
C 1 Prevádzka
C 2 Hygiena
C 3 Dokumentácia
C 4 Ekonomika a účtovníctvo
D Financovanie zariadení školského stravovania
D 1 Spôsob financovania zariadení školského stravovania
D 2 Projektové financovanie
D 3 Verejné obstarávanie
D 4 Podnikateľská činnosť
E Zamestnanci
E 1 Normatívy výkonu
E 2 Kvalifikačné požiadavky a vzdelávanie
E 3 Pracovnoprávne vzťahy
Autorský kolektív:
Ing. Silvia Tokárová, MŠVVaŠ SR
Marta Hlavatá, MŠVVaŠ SR
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2013ISBN:
9788089182237Rozmer:
148×210 mmPočet strán:
2350Väzba:
zakladačJazyk: slovenčina