Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Balíček čajov: Láska

Supermint, Tri Studničky, Ovocný čajíček Liptov


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
15,89€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Lásky nie je nikdy dosť, tak isto ako dobrého čaju!
V balíčku bylinkových čajov s názvom „Láska“ je zabalená tá naša, k bylinkám a čajom. Tú vašu môžete posunúť ďalej vo forme tohto balíčka. Láskavé slovo, pohľad, dotyk, či balíček bylinkových čajov, šírte lásku ďalej, veď lásky nie je nikdy dosť!

Obsah:
čaj Supermint, 30g: mäta, okrem toho, že je obľúbená pre svoju sviežu chuť, je známa pre svoje protizápalové i dezinfekčné účinky. Odporúča sa tiež pri žalúdočných a žlčníkových kolikách či pri bežných ochoreniach dýchacích ciest.
čaj Tri Studničky, 30g: tento vynikajúci čaj skvelej chuti s protizápalovými účinkami odporúčame na podporu imunitného systému a trávenia, regeneráciu, čistenie organizmu, pri chrípke a neurózach.
čaj Ovocný čajíček Liptov, 50g: vďaka vitamínom, antioxidantom a stopovým prvkom, ktoré obsahuje, skvele podporuje imunitný systém a trávenie, a má výrazné regeneračné účinky.

Všetky použité liečivé rastliny sú v BIO kvalite vypestované pod Kriváňom vo Vysokých Tatrách.

Využitie: afty, bolesť hlavy, darčekové balenie, dýchacie cesty, chuť do jedla, kašeľ, močové cesty, potenie, priedušky, protizápalové účinky, spánok, trávenie, únava, zlepšenie nálady, žalúdok

Rozmer: 260×190 mm Váha: 110g Balenie: krabička

Zaradené v kategóriách