Neodtučnený a nealkalizovaný kakaový prášok obsahuje 100 % čistej kakaovej hmoty vyrobenej z kakaových bôbov v prémiovej kvalite 'fino de aroma'.
Kakaové bôby použité na výrobu tohto produktu pochádzajú výlučne z kolumbijského regiónu Tolimá, preto tento kakaový prášok nesie prívlastok single origin (pochádzajúci iba z jediného regiónu). Bôby boli vypestované a ručne zozbierané výlučne na jednej konkrétnej plantáži, preto sa prášok môže pýšiť aj prívlastkom single estate (pochádzajúci iba z jednej plantáže). Navyše je tento prášok vyrobený iba z jedinej odrody kakaa - criollo, a preto hovoríme aj o prvotriednom odrodovom, tzv. varietal kakau. Obsah tuku v kakaovej sušine je až 52 %. Práve vo vysokom podiele tuku sú obsiahnuté všetky zdraviu prospešné minerály - najmä horčík, vápnik, draslík a železo a vitamíny - predovšetkým A, B1, B2, B3, C a E. 100 % Kakaový prášok Kakaw Co+ obsahuje veľké množstvo protizápalových antioxidantov, je bohatý na teobromín, priaznivo pôsobí na náš nervový aj krvný systém, tráviacu sústavu, schopnosť koncentrácie a na náladu.
Produkt je s láskou balený v integračnej baliarni pre znevýhodnených a zraniteľných ľudí na Slovensku.
Výživové údaje na 100g:energia 1841 kj/ 448 kcal; tuky: 40 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 28 g; sacharidy: 20 g, z toho cukry: 0 g; vláknina: 16 g; bielkoviny: 12 g; soľ: 0,01 g