Autentický obraz fascinující životní dráhy výjimečného umělce s mezinárodním renomé, který na hudebním nebi začal zářit ve svých dvaceti letech... Zobraziť viac
Tomáš Baťa je známý především jako schopný podnikatel, který vybudoval světové obuvnické impérium. Málokdy se ale mluví o jeho propracovaném systému, který podporoval nejen efektivní podnikání, ale také duševní zdraví... Zobraziť viac
Pre Davida Gogginsa bolo detstvo nočnou morou – chudoba, predsudky a fyzické násilie mu vypĺňali dni a strašili ho po nociach. Vďaka sebadisciplíne, psychickej odolnosti a tvrdej práci sa však zmenil z ... Zobraziť viac
Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Hlavnou myšlienkou knihy je raz a navždy vyviesť ľudí zo začarovaného kruhu diét. Graficky a slovne vysvetľuje čitateľovi, čo sa v tele pri diétach deje... Zobraziť viac
Prečo som prelomil mlčanie a po viac ako šestnástich rokoch strávených za mrežami rozprávam o všetkých zločinoch, čo sme spáchali v dobe, ktorá sa, chvalabohu, už nikdy nevráti? Cieľom tejto knihy nie je zbavovanie sa zodpovednosti za spáchané zlo... Zobraziť viac
Úplné vydanie najznámejšieho denníka na svete pod záštitou Nadácie Anny Frankovej. Trinásťročná Anna Franková sa spolu s rodinou počas druhej... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Bylinková škola, dielo známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej, nie je obyčajnou knihou o liečivých bylinkách. To, čo z nej robí jedinečnú publikáciu, je spojenie klasickej fytoterapie a tradičného liečiteľstva ... Zobraziť viac
Možno tiež patríte k tým, ktorých uchvátili príbehy Ondreja Sokola, a ste jedným z tých, ktorí nástojili na vydaní ďalšej knihy príhod písaných s nadhľadom šoféra autobusu... Zobraziť viac
Wim Hof, prezývaný Ľadový muž, je držiteľ viacerých svetových rekordov vo vytrvalosti a pobyte v chlade. Prínosy jeho metódy, ktorú využívajú milióny ľudí po celom svete, potvrdilo osem univerzitných výskumov... Zobraziť viac
Pokračovanie strhujúceho príbehu zo zákulisia Smeru, doplnené o výpovede ľudí z prostredia bezpečnostných zložiek aj blízkeho okolia Roberta Fica. Kľúčové kauzy jeho tretej vlády v súvislostiach. Ikonické fotografie mapujúce jedno z najtemnejších ... Zobraziť viac
Samuel Kováčik, fyzik, ktorý stojí za projektom Vedátor_sk, rozpráva o vede fascinujúcim spôsobom. A to bez jediného vzorca či rovnice. Vysvetľuje bežné veci okolo nás - prečo je rastlina zelená, prečo Mesiac nespadne, ako vzniká dúha, odkiaľ sa berú... Zobraziť viac
Cesta ľadového muža ponúka nielen vedecké dôkazy, ale aj konkrétne kroky, vďaka ktorým si môže každý zvýšiť odolnosť voči chorobám a naštartovať liečebné procesy vo vnútri tela. Zistite, ako na ľadové dlane a chodidlá či kŕčové žily... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Dokonalý darček pre každého kávoholika! Ak ste ako väčšina ľudí, každý deň začínate horúcou šálkou kávy. Ale za vaším ranným pariacim sa hrnčekom čaká celý svet na to, aby bol objavený – rôzne spôsoby praženia, postupy prípravy, tradície, ceremónie... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac