✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup
Učebnica je rozdelená na teoretickú časť a technologické cvičenia. Cieľom učebnice je rozvoj kompetencií žiakov, rozšírenie vedomostí, podpora kreativity a využitie teoretických vedomostí pri praktických zručnostiach na technologických cvičeniach.
Prehlbuje vedomosti pri príprave špeciálnych pokrmov, plánovanie výrobného programu a organizovanie práce vo výrobnom stredisku.
Sortiment pripravovaných pokrmov je široký. Vyučujúci má možnosť so žiakmi vybrať si, aký pokrm budú na hodine pripravovať.
V knihe sú uvedené gramáže plánované väčšinou na päť porcií s možnosťou priameho plánovania nákupu potravín. Pri niektorých pokrmoch je uvedená receptúra na konkrétne množstvo.
Učebnica je členená do kapitol, text je doplnený farebnými obrázkami a fotografiami.
Učebnica je určená pre študijný odbor hotelová akadémia.