Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Rebrík, október 2023

2. číslo, 34. ročník

Don Bosco (2023) • Edícia Časopis Rebrík • Séria Časopis Rebrík 2023/2024 • 2. diel

🍌 Odosielame o 5 dní.
2,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Šírme pokoj s októbrovým Rebríkom.

Určite aj vy zažívate situácie, pri ktorých sa nahneváte a reagujete podráždene. Niekedy je to malá drobnosť, pre ktorú vznikne veľa kriku, ba aj menšia búrka. Je dôležité vždy zachovať pokoj a mať v sebe snahu o zmierenie. Téma októbrového Rebríka má názov Šírme pokoj a ponúka nám ukážky, ako možno riešiť bežné konflikty s pokojom a priateľským prístupom. Nezabudnite: Blahoslavení tí, čo šíria pokoj, lebo ich budú volať Božími synmi. (Mt 5, 9)

Pozdrav pokoja ponúka príloha Rebríka. Čitatelia si môžu poskladať posuvný pozdrav s postavou svätého Františka, horlivého šíriteľa pokoja a s modlitbou pokoja. Možno ním potešiť niekoho blízkeho, zároveň ho rodina môže využiť na spoločnú modlitbu v októbri.
Láska vie chorému dodať sily, povzbudiť ho a potešiť. Navštíviť starú mamu, zatelefonovať chorému spolužiakovi, alebo sa modliť za tých, čo sa o nás starajú. To je niekoľko odpovedí na otázku Ako môžeš ponúknuť radosť. Ponúka ich rubrika Skutky lásky v článku Radosť pre starkú.

„Keď sa milión detí bude modliť ruženec, svet sa zmení.“ To sú slová svätého pátra Pia, ktoré boli podnetom pre vznik iniciatívy Milión detí sa modlí ruženec. V rubrike Vypátrali sme pre teba sa čitatelia dozvedia o tom, ako sa deti celého sveta vždy 18. októbra spolu modlia modlitbu svätého ruženca. Touto modlitbou sa usilujú vyprosiť pokoj a jednotu v rodinách, medzi národmi a na celom svete.

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 6+ Rozmer: 205×297 mm Počet strán: 32 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách