Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Ukradené Vánoce Tima Burtona

Blackfire (2023)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
38,94€
Zľava 25%
29,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V hre Ukradené Vánoce Tima Burtona si 2-6 hráčov vžije do kože, kostí, plátna a ký ďas vie čoho postáv z dnes už kultového animovaného filmu Predvianočná nočná mora od majstra hravej temnoty, Tima Burtona. Nastal čas rozhodnúť, ktorý zo sviatkov bude najväčším z najväčších! Zvíťazia vianočné girlandy, alebo pavučiny a tekvice s blikotajúcim plamienkom v očiach?

Každá z postáv oplýva vlastným balíkom kariet, ktorý odráža ich charakter. Snažte sa ich vykladať s rozumom, aby ste nazbierali viac žetónov sviatkov, ako vaši súperi. Jack Skellington a Santa Claus hľadajú žetóny Vianoc. Oogie Boogie a Dr. Finkelstein zasa žetóny Halloweenu. Sally a Starosta nepreferujú ani jednu z možností viac, ako druhú a žetóny teda zbierajú bez ohľadu na ich symbol.
Obsah hry: 6 podložiek postáv, 126 kariet postáv, 12 kariet lokalít, 1 karta centrálnej oblasti, 136 obojstranných žetónov sviatkov, 2 kocky Oogie Boogieho, 1 starostov žetón nálady, 1 Jackov žetón bádania, 1 figúrka dyne, 1 žetón prvého hráča (duch Zera), pravidlá

Počet hráčov: 2-6 hráčov
Dĺžka hry: 30-45 min.

Rok vydania: 2023 Rozmer: 270×265 mm Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách