TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Kolumbia, Edwin Norena, Mojito

Filter 200g

Kávoholik (2023)

🍌 Odosielame o 9 dní.
21,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Ahojte milovníci kávy! Predstavujeme vám pravý poklad v zrnkovej podobe. Máme tu úplne novú exkluzívnu kávu, ktorá oživí vaše ráno, zmení vaše popoludnie a prinesie vám pokoj až do večera. Náš nový produkt Kolumbia Edwin Norena Mojito - to je názov, ktorý sa vám zapáči rovnako ako chuť.

Táto káva nie je ako žiadna iná. Je to 100% arabika, čo zaručuje vysokú kvalitu a jedinečnú chuť. Ale to nie je všetko! Jej chuťový profil je naozaj výnimočný. Mäta, trstinový cukor, biely rum - to všetko sa vám vybaví po prvom dúšku. Áno, správne čítate, chutí ako Mojito!

Predstavte si, že sa prebúdzate a do rúk dostanete šálku kávy, ktorá vás okamžite prenesie do slnečnej Kolumbie. Cítite vôňu mäty, trstinového cukru a bieleho rumu, ktorý sa spája s vôňou lahodnej kávy. Káva Kolumbia Edwin Norena Mojito je nielen kávou. Je to zážitok, cesta a dobrodružstvo v jednej šálke.

Povedzte nie nudným rutinným šálkam kávy a vyskúšajte niečo nové, niečo vzrušujúce. Kúpte si 200g mätovej šťavy v kávových zrnách práve teraz. Predstavte si, ako to bude úžasné, keď zistíte, že ste našli svoju novú obľúbenú kávu. Kolumbia Edwin Norena Mojito - káva, ktorá zmení váš pohľad na svet. Prineste do svojho života trochu kolumbijského slnka. Jedinečná príležitosť na rozšírenie kávových obzorov vás čaká! Chutí skvelo aj na cold brew. SCA: 88,5

Váha: 200 Balenie: vákuové balenie

Zaradené v kategóriách