Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Kolumbia, San Adolfo, Juicy Berries

Filter 200g

Kávoholik (2023)

🍌 Odosielame o 7 dní.
19,80€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kávoholik je nielen meno našej pražiarne ale aj je synonymom pre tých, ktorí nerozumejú životu bez kávy. Predstavujeme vám ďalšiu "funky" kávovovú bombu Juicy Berries, kávu pre tých, ktorí hľadajú niečo viac než len povzbudzujúci nápoj. Spájame vôňu sliviek, chuť červeného hrozna a jedinečný proces spracovania - anaerobickú fermentáciu s ovocím. A ak si myslíte, že káva a slivky nemajú nič spoločné, pripravte sa na prekvapenie!

Nie je to len káva, je to skúsenosť. Hlboko v horách Kolumbie, na farme San Adolfo, sme objavili pravú chuť kávy. V nadmorskej výške 1400 - 1600 metrov nad morom sa pestuje tá najkvalitnejšia káva. Juicy Berries je svetlo pražená zrnková káva s výraznou ovocnou chutí, ktorá je podčiarknutá jemným dozvukom sliviek a hrozna. Pripravená na filtri je určená pre tých, ktorí hľadajú inšpiráciu v každom dúšku.

Predstavte si, ako ráno otvárate balíček Juicy Berries. Len čo ho otvoríte, vás očarí nádherná vôňa zrelej slivky. Horúca šálka kávy v rukách, ktorá vás hreje a pripravuje na nový deň. Chuť sliviek sa v príjemnom kontraste pretína s jemne kyslou chuťou hrozna, ktorá dodáva káve sviežosť a zároveň vyvažuje sladkú ovocnú chuť. Každý dúšok vás prenáša do kolumbijských hôr, kde sa pestuje táto výnimočná káva.

Urobte svoje ranné rutiny nezabudnuteľnými. Objednajte si ešte dnes 1kg balíček Juicy Berries a zažite jedinečnú chuť kávy, ktorá očarí všetky vaše zmysly. Pripravte sa na prekvapenie, ktoré vás čaká v každom šálke. A nezabudnite, že keď pijete kávu od Kávoholik, nie ste len kávovým milovníkom, ale aj podporujete miestnych kolumbijských farmárov, ktorí s láskou pestujú tieto výnimočné zrná.

Pražená zrnková káva, zloženie 100 % arabika. Chuťový profil: slivky, červené ovocie, hrozno. Farma: San Adolfo. Nadmorská výška: 1400 - 1600 m n. m.. Odroda: blend. Spracovanie: anaerobická fermentácia s ovocím. Acidita: oooo-. Telo: oooo-. Intenzita: ooooo. SCA: 87,00. Svetlé praženie. Spôsob prípravy: filter. Hmotnosť: 200g.

Rozmer: 130×110 mm Váha: 200 Balenie: vákuové balenie

Zaradené v kategóriách