Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Nikdy sa nezastavím

Prekonajte hranice svojej mysle a vyhrajte boj so sebou samým

David GogginsMotýľ (2024)

🍎 Pripravujeme

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

David Goggins vo svojej mimoriadne úspešnej autobiografii Nič ma nezlomí opisuje, že v každom z nás sa skrýva mimoriadny potenciál, ktorý však naplno nevyužívame.

Lenže k tomu, aby sme úplne porozumeli jeho filozofii, ako byť úspešný, potrebujeme aj jeho druhú knihu Nikdy sa nezastavím. V nej sa Goggins venuje sile mysle a otvára v nej čitateľom dvere do svojho duševného „laboratória“, v ktorom vyvinul stratégie, ako sa stať tou najlepšou verziou seba samého a byť úspešný. Vďaka týmto stratégiám si uvedomil, že tam, kde si myslel, že končí, tam len začína.

Vlastné zážitky, skúsenosti a cenné ponaučenia, ktoré Goggins čitateľom v tejto kruto úprimnej, ničím neprikrášlenej a poučnej autobiografickej knihe ponúka, im môžu pomôcť vytvoriť si plán, ako sa odraziť odo dna a dosiahnuť výsledky, o akých sa možno ani neodvážili snívať. Ak máte pocit, že ste sa na ceste životom stratili, ak chcete z toho, čo sa vo vás skrýva, vyťažiť čo najviac alebo ak ste odhodlaní vydať zo seba všetko a konečne vykročiť zo svojej komfortnej zóny, mali by ste si prečítať práve túto knihu.

Keď David padol, ani raz som mu nepomohla vstať. Bolo to naopak, keď ja som padla, David bol stále pri mne a on pomohol mne.

Originálny názov: Never Finished Rok vydania: 2024 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách