Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Rebrík, marec 2024

7. číslo, 34. ročník

Don Bosco (2024) • Edícia Časopis Rebrík • Séria Časopis Rebrík 2023/2024 • 7. diel

🍌 Odosielame o 6 dní.
2,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

S marcovým Rebríkom sa dostávame do formy

Už starovekí Gréci vedeli, že naše telo, myseľ i duša majú byť v dobrom stave. Sú vzácnym darom od Pána Boha a máme sa o ne starať, aby všetky tri oblasti boli v rovnováhe. Šťastný, spokojný a radostný je človek, ktorý myslí nielen na zdravie tela, ale stará sa aj o dobrú kondíciu svojej mysle a duše. Niekoľko rád, ako na to, ponúka na prvej dvojstránke rubrika Téma.

Kto by nepoznal Jožka Pletka od Kristy Bendovej? Niekoľko básničiek o rozličných kúskoch tohto viťúza nájdete zamiešaných v Písmenkovej polievke. Dozviete sa napríklad, ako Jožko Pletko zasadiť chcel všetko, ba aj pozašíval všetko.

V prílohovej stredovej štvorstránke Rebríka je pre čitateľov pripravená Krížová cesta pre deti. Stačí si len vystrihnúť okienka jednotlivých zastavení a – najlepšie s rodinou či kamarátmi – sa spoločne pomodliť túto pobožnosť s jednoduchým textom určeným deťom.

Pätnásťročná Cecília do kláštora vstúpila, v Podunajských Biskupiciach meno Zdenka zvolila. To je jedna strofa z marcového LePoReLa o blahoslavenej sestre Zdenke. Jednotlivé strofy rozprávajú o jej živote a sú sprevádzané milými obrázkami na vyfarbenie. Čitatelia Rebríka si tak postupne môžu vytvoriť malú knižnicu knižiek – maľovaniek s básničkami o rozličných svätých.

Čo môžeme urobiť, ak nás niekto nahnevá alebo nám ublíži? Viete, že Pán Ježiš ukazuje úplne nový prístup k tým, čo nám ubližujú? Chce, aby sme boli milosrdní. Čo teda môžeme urobiť? Dočítate sa v ďalšej časti rubriky Skutky lásky s názvom Ako i my odpúšťame…

Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 6+ Rozmer: 205×297 mm Počet strán: 32 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách