Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Angličtina pre všetkých 1 - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Hemisféry (2007)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,00€
Zľava 35%
6,50€

Kúpou tejto knihy budete zaradený do súťaže o Psychowalkman Stimul!

Audio učebnica obsahuje šesť audio cédečiek, interaktívny softvér pre počítač a knihu s tvrdou väzbou. Nahrávka je aj vo formáte mp3.

Počúvaním takmer 400 minút viet v poradí angličtina -slovenčina - angličtina si osvojíte frázy, ktoré sa vyskytujú v každodenných situáciách. To znamená, že každú vetu počujete najprv po anglicky, potom v slovenskom preklade a potom znovu originálnom znení. Napríklad I would wait for them - Počkal by som na nich - I would wait for them. Učivo je určené pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Celá látka je rozdelená do menších lekcií a oddielov, ktoré sú zamerané na gramatiku. Zoznámite sa tak postupne s problematikou pravidelných a nepravidelných slovies, osobných zámien, nepravidelného stupňovania, vyjadrenia časových údajov či rozkazovacieho spôsobu. Nechýba samozrejme ani časovanie, podmienkové vety a ďalšie gramatické javy. Namiesto vysvetľovania ich teórie sme gramatiku použili vo vetách nahovorených príjemným hlasom rodeného Angličana. Učíte sa jazyk v pôvodnom prostredí spolu so slovnou zásobou. Vďaka slovenskému prekladu stačí iba počúvať.

Siedme CD obsahuje celé učivo v komprimovanom formáte MP3. Kniha ktorá celý komplet dopĺňa, obsahuje všetky nahrávky v textovej podobe. Najefektívnejší spôsob využitia nahrávok je s použitím psychowalkmanu.

Ak použijete akékoľvek zariadenie na prehranie audio CD alebo MP3, môžete sa učiť doma, v aute či v autobuse alebo na prechádzke. Svoje znalosti si otestujete prostredníctvom interaktívneho programu v počítači. Knižka má peknú grafickú úpravu a vtipné ilustrácie. V porovnaní s ostatnými audio učebnicami na slovenskom trhu získate jedinečný obsah za skvelú cenu.

AUDIOUKÁŽKY vo formáte MP3
ukážka 1
ukážka 2
ukážka 3
ukážka 4
ukážka 5
ukážka 6
ukážka 7

Rok vydania: 2007 Rozmer: 160×295 mm Dĺžka: 97 Obal: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách