TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Wellness na každý deň

Váš celoročný sprievodca duševným a fyzickým zdravím

Ajna (2024)

🍌 Predobjednávka, vychádza 13. 9. 2024
22,88€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Kniha Wellness na každý deň povzbudí vaše telo, myseľ, dušu i srdce. Naučte sa vďaka nej vnímavosti, láske k sebe samým a posilnite svoje celkové zdravie. Starostlivo zostavené kapitoly vás prevedú celým rokom a predstavia vám jednoduché a hodnotné návyky, vďaka ktorým posilníte svoju kreativitu, vnímavosť, empatiu, prehĺbite prežívanie lásky a spojenie s ľuďmi i s prírodou. A to všetko môžete hneď preniesť do každodenného života.

Pozitívne návyky nám pomáhajú držať sa pri zemi, umožňujú nám všímať si a prijímať samých seba i svet okolo. A navyše nás posilňujú. Nechajte sa inšpirovať tipmi na cvičenie, ručné práce, hlbšie spojenie s prírodou či aktivity podporujúce tvorivosť.

Táto kniha sa stane vaším celoročným sprievodcom. Jej používanie nemá pravidlá. Určíte si ich sami. Môžete sa naučiť niečo nové, lepšie sa spoznať alebo si len nájsť čas na seba a na veci, ktoré vás napĺňajú. Vyberte sa na cestu spoznávania, hlbšieho prežívania prítomnosti a všetkého, čo robíte.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Wellness Almanac Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055194400 Rozmer: neuvedený Počet strán: 352 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách