Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Paradox

Musí zachrániť všetkých. Kto pomôže jemu?


🍌 Predobjednávka, vychádza 15. 5. 2024
15,90€
Zľava 20%
12,72€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prečo jedna z najmodernejších vesmírnych lodí potrebuje práve jeho pomoc? A ak sa pri nebezpečnej akcii niečo nepodarí, kto zachráni jeho? Kto sa nakoniec ocitne v najväčšom nebezpečenstve – Canival Sky, Mark alebo samotné ľudstvo?

Dejová línia je založená na bizarných následkoch dilatácie času. Rozprávačom príbehu je mechanik raziacich strojov Mark, ktorý sa preberá z prerušeného umelého spánku a zisťuje, že ho čaká úloha, ktorá je nad jeho schopnosti, pretože má úplne sám zachrániť vesmírnu loď Carnival Sky, ktorá neznámo prečo uviazla na jednom konkrétnom mieste. Nie je však isté, či plavidlo pomoc skutočne potrebuje, ani či sa v nebezpečenstve neocitne sám hlavný hrdina, alebo dokonca celé ľudstvo.

Príbeh je podaný prostredníctvom prvej osoby a napriek tomu, že sa odohráva v rozsahu necelých dvoch hodín, stihne sa, z trochu nezvyčajného uhla pohľadu, pozrieť na zúbok aj mimozemskému životu.

Mark Lipsky je pseudonym slovenského spisovateľa, autora knihy Vtáčkar (Tatran, 2016).

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2024 ISBN: 9788022215909 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 224 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách