Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Nick Cave & The Bad Seeds: Wild God


🍌 Predobjednávka, vychádza 30. 8. 2024
19,49€
Zľava 5%
18,52€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nick Cave & The Bad Seeds sa vracajú s novým albumom 'Wild God', ktorý vyjde 30. augusta.

"Dúfam, že album zapôsobí na poslucháčov rovnako ako na mňa," hovorí Cave. „Vybuchne to z reproduktora a dostanem sa z toho. Je to komplikovaná nahrávka, no zároveň hlboko a radostne nákazlivá. Keď robíme nahrávku, nikdy neexistuje hlavný plán. Záznamy skôr odrážajú emocionálny stav spisovateľov a hudobníkov, ktorí ich hrali. Keď to počúvam, neviem, zdá sa, že sme šťastní. [...] Divoký Bože... s touto nahrávkou nie je nič kurva. Keď udrie, udrie. Povznáša vás to. Posúva ťa to. Milujem to na tom.” - Nick Cave

Naprieč desiatimi skladbami kapela tancuje medzi konvenciami a experimentovaním, pričom odbočuje doľava a obchádza, čo umocňuje bohatú obraznosť a emócie v Caveových príbehoch, ktoré vzrušujú dušu. Je to zvuk skupiny povzbudenej opätovným spojením a vzletom. Sú momenty, ktoré sa láskyplne dotýkajú minulosti Bad Seeds, ale sú prchavé a slúžia len na naplnenie neúnavného a nepokojného pohybu kapely vpred.

Produkovali Cave a Warren Ellis a mixoval David Fridmann, Cave začal písať album na Nový rok 2023. Na stretnutiach v Miraval v Provence a Soundtree v Londýne pridali Bad Seeds svoju jedinečnú alchýmiu s ďalšími vystúpeniami Colina Greenwooda ( basgitara) a Luis Almau (nylonová strunová gitara, akustická gitara).

Tracklist:
1. Song of the Lake
2. Wild God
3. Frogs
4. Joy
5. Final Rescue Attempt
6. Conversion
7. Cinnamon Horses
8. Long Dark Night
9. O Wow O Wow (How Wonderful She Is)
10. As the Waters Cover the Sea

Rok vydania: 2024 Katalógové číslo: BS023CD Rozmer: 142×126 mm Obal: CD obal

Zaradené v kategóriách