TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Prvá pomoc pre vaše dieťa

: Zranenia, nehody, akútne ochorenia- ako im predchádzať a správne postupovať

Larissa MeierGrada (2024)

🍌 Predobjednávka, vychádza 16. 9. 2024
16,79€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Množstvo rodičov má strach, že urobia niečo zle, keď je ich dieťa choré. Publikácia prehľadne a zrozumiteľne sprevádza rodičov a všetkých, ktorí prichádzajú v súkromí a v pracovnej činnosti do kontaktu s deťmi množstvom krízových situácií, ktoré môžu nastať. Pomáha im byť pripravený na to, tieto situácie napriek panike rýchlo, kompetentne a správne zvládnuť.

Kniha je výnimočná v tom, že okrem naozaj krízových situácií ako otrava, úraz, krvácanie, popálenie alebo febrilné kŕče popisuje aj bežnejšie situácie ako zvládnutie základných chorôb a situácií, v ktorých môžu byť rodičia neistí, čo robiť - napr. horúčka, ovčie kiahne, laryngitída, vybratie kliešťa. Publikácia tak sprevádza komplexne všetkými situáciami, ktorým sú v bežnom živote rodičia a ostatné osoby pri bábätkách a deťoch vystavení.

Každá situácia tiež obsahuje piktogram, ktorý pomáha rodičom správne reagovať a navádza ho správne zaregovať výberom z 3 možností- 1. domáce ošetrenie a kontaktovanie pediatra, 2. zavolanie rýchlej zdravotnej pomoci, 3. okamžitá prvá pomoc na mieste a kontaktovanie rýchlej zdravotnej pomoci.

Okrem správnej reakcie pri úrazoch kniha obsahuje aj časť venovanú prevencii: kde je potenciálne riziko úrazu v domácnosti a ako mu môžu rodičia predchádzať? Situácie sú doplnené ilustráciami Marén Gröschel.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Erste Hilfe für dein Kind Rok vydania: 2024 ISBN: 9788080908300 Rozmer: 135×215 mm Počet strán: 304 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách