TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Versace: Príbeh ikonickej módnej značky


🍌 Predobjednávka, vychádza 31. 10. 2024
14,70€
Zľava 6%
13,86€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Unikátny obrazový sprievodca históriou módnej značky Versace

Gianni Versace bol jedným z najvýznamnejších módnych inovátorov všetkých čias: hviezda medzi návrhármi a vizionár. Bol to umelec zanietený pre svoju prácu, ktorý sa nebál riskovať a porušovať pravidlá, aby vytvoril krásu na predvádzacom móle. Pripisuje sa mu aj vytvorenie konceptu supermodeliek, keďže na prehliadkach exkluzívne spolupracoval s významnými modelkami, ktoré zapájal aj do módnych kampaní. Jeho značka bola od začiatku rodinnou značkou, stala sa neoddeliteľnou súčasťou jeho úspechu a poskytla mu pevný základ a pocit identity. S hlbokými koreňmi v popkultúre stála na pozadí nezabudnuteľných momentov moderného štýlu, či už to boli šaty Elizabeth Hurleyovej zopnuté špendlíkmi, obálka časopisu Harper’s Bazaar s princeznou Dianou, alebo zelená róba Jennifer Lopezovej.

Knižka rozpráva príbeh ikonického módneho domu od jeho založenia Giannim Versacem až po dnešné kultové postavenie pod vedením Donatelly. Je úžasnou zbierkou viac ako 100 momentov z červeného koberca, kľúčových modelov a ohromujúcich módnych prehliadok. Text dopĺňajú desiatky starostlivo vybraných fotografií.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Little Book of Versace: The Story of the Iconic Fashion House Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055195254 Rozmer: 125×180 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách