TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Vaše budúce Ja

Ako si vytvoriť lepší zajtrajšok už dnes


🍌 Odosielame o 8 dní.
11,47€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Málokto by odmietol príležitosť zacestovať si v čase a pozrieť sa, ako bude vyzerať život nášho budúceho ja. Hoci si všetci radi predstavujeme tú najlepšiu možnú budúcnosť, prečo niektorí z nás nedokážu urobiť rozhodnutia, ktoré by tú predstavu naozaj premenili na skutočnosť, zatiaľ čo iným sa to darí? Prečo často podceňujeme dôsledky nášho súčasného správania a konania na náš život v budúcnosti? V knihe autor odhaľuje výsledky svojho prevratného výskumu, ktorý ukazuje, že naše budúce ja má v našich mysliach často podobu neznámeho cudzinca. Mnohí z nás vnímajú budúcnosť ako nesmierne vzdialenú, a preto si radšej volíme momentálne chvíľkové uspokojenie a neberieme ohľad na svoje zdravie a celkový život v nasledujúcich rokoch.

Kniha objasňuje vedecké poznatky, opisuje mentálne chyby, ktorých sa dopúšťame pri uvažovaní o budúcnosti, a poskytuje praktické rady, ako si predstaviť svoju najlepšiu budúcnosť tak, aby sme ju mohli skutočne naplniť.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Your Future Self Rok vydania: 2024 ISBN: 9788081094743 Rozmer: 145×207 mm Počet strán: 256 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách