TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Beer Challenge


🍌 Odosielame o 4 dni.
43,95€
Zľava 10%
39,56€

Pivná spoločenská hra, v ktorej na Vašu partiu čaká neľahká cesta domov. Vašou úlohou bude dostať svojho panáčika cez celé mestečko do cieľa ako prvý. Táto cesta však nebude jednoduchá a čaká na Vás množstvo prekážok v podobe bláznivých hracích políčok a ešte bláznivejších hracích kariet. A to ani zďaleka nie je všetko. Musíte počítať aj s protihráčmi, ktorým sa Váš postup vpred páčiť nebude a urobia všetko preto, aby Vás predbehli!

Zažite s Beer Challenge nezabudnuteľnú cestu domov a rozohrajte s priateľmi bláznivé pivné preteky o to, kto z Vás dokáže dostať svojho panáčika do cieľa ako prvý. Hra plná súperenia, napätia a piva, ktorá nenechá ani jedno hrdlo suché a ani jednu hlavu triezvu.

Hra obsahuje ALKOHOLOVÁ HRA Z PAPIERU? NO TO URČITE
  • 24 magnetických panáčikov
  • 16 značiek pre panáčikov
  • 8 hracích kociek
  • 8 nerozbitných plastových pohárov (300ml)
  • 27 plastových vodeodolných kariet
  • 1 magnetické a vodeodolné hracie pole
  • pravidlá



Vodeodolná
Hracie pole, hracie príslušenstvo a hracie karty sú vodeodolné. Ak niekto rozleje pivo, všetko je v suchu. Ale škoda piva, tak dávajte pozor!

Z Kvalitného materiálu
Vzhľadom na to, že ide o alkoholovú párty hru, dali sme si záležať na kvalite, akú v bežných hrách nenájdete. Hracie karty sú odolné voči roztrhaniu a plastové poháre nerozbitné.

Magnetická
Hracie pole a panáčikovia sú magnetickí, takže ak niekto buchne do stola, nebudete musieť naháňať kotúľajúcich sa panáčikov a loviť v pamäti, na ktorom políčku kto stál.

Hráči nevypadávajú z hry
Nikto z vás nevypadne po 15 minútach hrania a nemusí si narýchlo vymýšľať náhradný program. Každý môže bojovať o pivné prvenstvo až do úplného konca.

Hra pre celú vašu partiu (3 až 8 hráčov)
Pamätajte, že čím viac hráčov, tým väčšia zábava! Hra v plnom počte hráčov je naozaj zážitok. Ale slabé kusy nechajte doma. Dve tri pivká môžu vypiť aj doma pri telke.

Zábava na celý večer
Beer Challenge vám ponúka zábavu na celý večer! Hra Vám zaberie 2 až 3 hodinky. Párty hra, v ktorej na vás čaká dlhá, no nezabudnuteľná cesta domov.

Pivná hra
Toto je pivná výzva. Smädný nebude ani jeden z vás. Triezvy tiež nie. Nachystajte si preto aspoň sedem 0.5 litrových pív na jedného hráča. Ale pozor, táto hra sa dá hrať iba s pivom. Hru nie je možné hrať s iným druhom alkoholu. V prípade, že neobľubujete pivo, pozrite si naše ostatné hry, ktoré je možné hrať s viacerými druhmi alkoholu.

Česká verzia
Kompletne celá hra vrátane pravidiel je v českom jazyku.

Herná doba
2-3h

Vek
18+

Počet hráčov
3 až 8

Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 18+ Katalógové číslo: 1 Rozmer: 355×255 mm Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách