TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Dlhovekosť (e-kniha)

Veda o umení dlhého života

PDF EPUB MOBI Bill Gifford, Peter AttiaTatran (2024)

🌴 Okamžite na stiahnutie
20,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Zmena uvažovania o medicíne pre lepší a dlhší život. Dr. Peter Attia, prominentný odborník na dlhovekosť, bol vo svojich tridsiatich piatich rokoch maratónskym plavcom. Preto ho prekvapilo, keď zistil, že na tom nie je zdravotne dobre a pre srdcové ochorenie mu dokonca hrozí smrť v mladom veku. Tým sa začala jeho cesta k pochopeniu dlhovekosti.

Dr. Attia v tomto prevratnom manifeste za lepší a dlhší život vysvetľuje, čo ho viedlo k prehodnoteniu prístupu k medicíne. Prekážalo mu, že ľudia sa často začínajú liečiť príliš neskoro. Je presvedčený, že ak chceme dlho žiť, musíme nahradiť zastarané postupy a zvoliť personalizovanú a proaktívnu stratégiu – treba konať, a to ihneď. Hovorí o strategickom prístupe založenom na vedeckých faktoch s cieľom dožiť sa dlhšieho veku podporovaním telesného, kognitívneho a emocionálneho zdravia.

V knihe Dlhovekosť sa dozviete:
prečo sú výsledky testov krvi a cholesterolu zdanlivo „v norme“, ale napriek tomu nemusíte byť zdraví – priemerné hodnoty totiž neznamenajú optimálny stav;prečo je pohyb najúčinnejším liekom na dosiahnutie dlhovekosti;prečo by sme mali zabudnúť na „diéty“ a zamerať sa na výživovú biochémiu, a to pomocou technológií a údajov na prispôsobenie individuálneho stravovacieho režimu;prečo sa snahy o dosiahnutie telesného zdravia a dlhovekosti, ktoré ignorujú emocionálne zdravie, môžu skončiť katastrofou. Svoj život si skutočne dokážete zariadiť tak, aby ste sa dožili viac rokov, než by ste čakali, a aby
bolo každé ďalšie desaťročie lepšie ako predchádzajúce.

Originálny názov: Outlive Rok vydania: 2024 Počet strán: 494 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách