TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Kúzelné čítanie: Spievankovo Angličanina TOP #1


🍌 Predobjednávka, vychádza 20. 10. 2024
19,99€
Zľava 7%
18,69€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Ešte nikdy nebolo učenie angličtiny také jednoduché a zábavné! Na vaše deti čakajú nápadité príbehy Víly Nezábudky, Zajka Smejka a Píšťalky Tidlalky, ktoré ich vtiahnu do deja tak, že ani nezbadajú, že sa učia po anglicky.

Dlhoročnou praxou overená metodika Márie Podhradskej, ktorá je pedagógom angličtiny, naozaj funguje! Prináša deťom zážitok z učenia, a tým sa v nich vytvára pozitívny vzťah k cudziemu jazyku. S obľúbenými kamarátmi zo SPIEVANKOVA získate bohatú slovnú zásobu a naučíte sa užitočné frázy z tém – hračky, povolania, časti domu, nábytok, oblečenie, časti tela, činnosti a vlastnosti, slušné správanie, príroda, čísla, farby, protiklady, jedlo, ovocie a zelenina, členovia rodiny, pocity, dopravné prostriedky, domáce aj cudzokrajné zvieratká.

Obyvatelia SPIEVANKOVA sa usilovne pripravujú na vzácnu návštevu, ktorá hovorí iba po ANGLICKY. Píšťalka vás vezme na karneval, na čarovnej lúke si užijete všetky ročné obdobia, na výlete do prírody zasa dobrodružnú stanovačku. Letný trh láka lahodnými chuťami SPIEVANKOVA, zažijete veľkú narodeninovú oslavu aj návštevu zvieratiek, ktoré pricestujú zo všetkých kútov sveta. Tešia sa na vás známi výmyselníci Mravček Tárajček a Miestny Rozhlas. Víla Nezábudka vám pomôže so správnou anglickou výslovnosťou aj základnou gramatikou.

Na každej strane vás prekvapia otváracie okienka a zábavná angličtina je ukrytá v každom dotyku kúzelného pera. Pridajte sa k nám! Poďte sa zabávať, objavovať, rozprávať po anglicky a zaspievajte si s nami nové anglické spievankovské pesničky!

Obsahuje viac ako 1700 zvukov a 100 známych aj nových úryvkov anglických piesní.

Kniha funguje iba s použitím Elektronickej ceruzky Albi. Kniha Elektronickú ceruzku neobsahuje.

Originálny názov: Kniha Spievankovo: Angličanina Rok vydania: 2024 Katalógové číslo: 62851 Rozmer: 230×270 mm Jazyk: slovenčina