TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Čarovná Šaľa a okolie


🍌 Odosielame o 6 dní.
21,46€
Zľava 5%
20,46€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Objavte Čarovnú Šaľu a okolie s touto úchvatnou knihou!
Okúste čaro tohto malebného regiónu prostredníctvom knihy Čarovná Šaľa a okolie! Táto výnimočná publikácia vás zavedie na fascinujúcu cestu po jednom z menej známych, no o to zaujímavejších regiónov Slovenska. Či už ste milovníkom histórie, prírody, kultúry alebo jednoducho radi objavujete nové miesta, táto kniha vám ponúkne nezabudnuteľný zážitok.

Okrem samotného vizuálneho zážitku kniha láka na spoznávanie regiónu.
Objavte čarovné prírodné a kultúrne miesta, nádherné scenérie mesta Šaľa, ale aj okolitých obcí ako Diakovce, Trnovec nad Váhom, Vlčany či Neded. V knihe vás očaria nádherné výhľady na rieku Váh, romantické zákutia Šalianskeho parku, či majestátny kaštieľ v Močenku.

Čarovná Šaľa a okolie je súčasťou obľúbenej edície Čarovné Slovensko, ktorá sa zameriava na zachytenie krás Slovenska prostredníctvom nádherných fotografií miestnych fotografov. Naša nová kniha vás prevedie malebnými obcami tohto kraja. Zistíte viac o významných pamiatkach a nádherných miestach tohto regiónu.

Objednajte si knihu ešte dnes a objavujte mesto Šaľa a okolité obce, ktoré tento nádherný región ponúka. Nechajte sa inšpirovať a objavte miesta, ktoré vás očaria svojou krásou či pokojom alebo históriou. Možno vás prekvapí pohľad na termálne kúpalisko v Diakovciach z vtáčej perspektívy alebo atmosférické zábery z tradičného jarmoku v Šali.

Ponorte sa do vizuálneho príbehu plného farieb a života, ako ho zachytili objektívy talentovaných miestnych fotografov. Títo fotografi najlepšie poznajú svoj región a na svoje dokonalé zábery čakali častokrát aj roky, aby zachytili napríklad magický východ slnka nad Váhom či jesennú nádheru v parku kaštieľa v Tešedíkove.

Nechajte sa očariť atmosférou tohto úžasného regiónu

Táto kniha vás zaručene očarí:
Profesionálne fotografie – Vychutnajte si kvalitu a krásu profesionálnych fotiek, ktoré vás pohltia a prenesú priamo na miesto.
Rôznorodé scenérie – Prežite všetky ročné obdobia a rôzne denné časy od jesenných rán až po letné večery v jednom celistvom príbehu regiónu.
Objavte históriu a kultúru – Spoznajte historické a kultúrne bohatstvo mesta a okolia, od renesančného kaštieľa v Šali až po moderné pamätníky.
Ideálny darček – Potešte svojich blízkych knihou plnou prírody a krásy, ktorá bude nielen skvelým doplnkom ich knižnice, ale aj zdrojom inšpirácie pre cesty a výlety.
Podpora lokálnych umelcov – Podporíte miestnych fotografov, ich prácu a umenie, vďaka ktorému môže celý svet objaviť krásy Slovenska.
Nezmeškajte príležitosť mať doma kúsok magickej Šale a okolia. Táto kniha nie je len obyčajnou publikáciou. Je to brána do sveta plného krásy, histórie a kultúrneho dedičstva. Staňte sa súčasťou tejto jedinečnej cesty už dnes!

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Čarovná Šaľa a okolie Rok vydania: 2024 ISBN: 9788081443770 Počet strán: 128 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách