TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Posolstvá lásky - Vesmírne zákony

Darina BalkováDarina Balková (2022) • Séria Posolstvá lásky • 1. diel

🍌 Odosielame o 10 dní.
31,98€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

V knihe, uverejňujem posolstvá, ktoré prišli ako odpoveď na moje pocity, ktorým som nerozumela a nevedela som ich sama v sebe pomenovať. Prvé Posolstvo prišlo v roku 2013. Postupne prichádzali ďalšie Posolstvá a Poznania, ktoré mi pomáhali začať chápať samú seba a moju cestu uzdravenia sa z rakoviny prsníka, ktorú mi diagnostikovali v roku 2009. Pomocou nich som začala chápať a liečiť svoje bolesti, nepochopenia, zlyhania, nehodnosť, poníženia, krivdy, zradu, neodpustenia či pocity vín, ale aj hnev, nenávisť, bezmocnosť, nemohúcnosť, bezradnosť, zatrpknutosť, smútok, strach, pýchu a zúfalstvo a tak mi postupne začali odkrývať závoj, pod ktorým je ukrytá Pravda života na Matke Zemi.
Prinášali mi vysvetlenia o Vesmírnych zákonoch, o zákonitostiach fungovania nášho vnútorného, duchovného sveta a aj o zákonitostiach rôznorodosti života na Matke Zemi.
Pomáhali mi pochopiť, porozumieť, prijať zodpovednosť, prijať samú seba a naučili ma Odpúšťať sebe samej a všetkým ostatným. S odpustením vzklíči v našom srdci pokoj a vnútorný mier, a tak prestaneme bojovať nielen sami so sebou, ale aj so svetom okolo nás a stávame sa vedomou a najmä slobodnou ľudskou bytosťou.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Posolstvá lásky - Vesmírne zákony Rok vydania: 2022 ISBN: 9788057035282 Rozmer: 170×245 mm Počet strán: 360 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách