✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Objednaj teraz a si v hre o 50€ poukážku Najlepšie recepty, rady a techniky grilovania mäsa a zeleniny na drevnom uhlí
Angelo Menta sa venuje grilovaniu profesionálne a svoju Grilovačku majstrov prešpikoval overenými receptami s detailnými postupmi a množstvom užitočných rád. Naučí vás, ako vybrať správny kúsok mäsa na grilovanie a pripraviť perfektný steak či burger. Nechýbajú ani recepty na marinády, omáčky a prílohy ku grilovanému mäsu aj zelenine. Všetky recepty vrátane vegetariánskych pochúťok sú zostavené zo surovín, ktoré bez problémov zoženiete. V knihe nájdete tiež informácie o grilovaní na drevnom uhlí, o príprave teplotných zón i to, ako uhlie správne rozhrnúť či kedy je lepšie použiť brikety a mnoho ďalších zasvätených rád.
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2017ISBN:
9788055624747Rozmer:
211×252 mmPočet strán:
344Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina