TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Lenivá kuchárka 3 - Babičkine nezabudnuteľné recepty

Peter Farkaš, Veronika ČopíkováStorki (2024) • Séria Lenivá kuchárka • 3. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,10€
Zľava 5%
14,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Vráť sa v čase s knihou plnej nostalgie, spomienok na detstvo a nezabudnuteľných receptov od babičky. Prešla som stovky receptov v starých kuchárskych knihách, zápiskoch a útržkoch, ktoré mi babička zanechala ako dedičstvo. Tie najlepšie recepty, na ktorých sme vyrastali, som pretvorila do knihy a pridala aj moje vylepšenia či vychytávky. Vďaka tomu vznikla kuchárska kniha plná nostalgie, spomienok na detstvo a nezabudnuteľných, časom overených receptov.

Tretie pokračovanie knižného bestselleru Lenivá kuchárka, autorky úspešného blogu Lenivá kuchárka a Blogerky roka 2017. Kniha obsahuje 60 zdokonalených receptov, s ktorými si zaspomínaš na detstvo. Recepty sú jednoduché a krok za krokom ťa prevedú prípravou tak, aby bol výsledok vydarený a chuťovo famózny. V receptoch nájdeš menšie množstvo cukru a pri niektorých aj varianty bez lepku a laktózy. Kniha je vhodná pre začiatočníkov v kuchyni, ale poteší aj tých, ktorí hľadajú nové inšpirácie na varenie i pečenie ale najmä všetkých, ktorí dodnes spomínajú na recepty, ktoré im s láskou pripravovala babička.

V knihe nájdeš 60 receptov na 160 stranách, z toho napríklad aj:

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Lenivá kuchárka 3 - Babičkine nezabudnuteľné recepty Rok vydania: 2024 ISBN: 9788097402020 Rozmer: 170×240 mm Počet strán: 160 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách