Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Jemné čokoládové dropsy

Cafe du Togo (2017)

🍎 Vypredané
19,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Horúca čokoláda je jemná tmavá čokoláda na pitie. Najmä s naším napeňovačom kakaa a dobrým plnotučným mliekom vznikne nápoj, ktorý robí česť botanickému názvu kakaového plodu - Theobroma cacao - božský pokrm. Ekologicky pestované kakao pochádza z husto zalesnených svahov okolo Mont Agou, najvyššieho vrchu Toga. Kakaové rastliny rastú na celkom osobitom terroire z humusu, vzniknutého z kôry, ovocných plodov a tropického dreva. Tieto neporovnateľné charakteristické vône a chute dodávajú MONT AGOU 68 – HORÚCEJ ČOKOLÁDE Z TOGA svoj osobitý ráz, ktorý pramení z výslovne prírodných vôní.
Pri tejto sorte so 68% podielom kakaa sme sa dokonca zriekli aj pridania vanilky, aby sme zachovali pôvodnosť, ktorá sa môže každoročne líšiť, a tiež aby sme poskytli voľnosť pre vytváranie vlastných chuťových kompozícií, napr. s koreninami. Z porcií à 35 g (ca. 23 dropsov) a 100 ml mlieka sa za 2 minúty dajú urobiť dve malé šálky kyprej penistej HORÚCEJ ČOKOLÁDY.
Podľa obľuby možno meniť konzistenciu a intenzitu horúcej čokolády znížením alebo zvýšením podielu čokoládových dropsov v pomere k mlieku.

Rozmer: 90×135 mm Váha: 350 Balenie: vákuové balenie

Zaradené v kategóriách