Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Temné hlbiny

Robert BryndzaGrada (2018) • Séria Erika Fosterová (SK) • 3. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,49€
Zľava 27%
13,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup


Táto kniha je súčasťou tipov na vianočný darček v rámci kolekcie Knihy pre detektívne talenty. Ak chceš viac takýchto tipov, pozri tu.

Nakladateľstvo Cosmopolis, súčasť Nakladateľského domu Grada, vydáva tretí prípad Eriky Fosterovej s názvom Temné hlbiny. Po veľkom úspechu, ktorý zaznamenali knihy Dievča v ľade a Nočný lov, ide o ďalší strhujúci príbeh plný nečakaných zvratov a napätia do poslednej stránky. Znovu sa stretávame s vyšetrovacím tímom Eriky Fosterovej, ktorý si svetoví aj slovenskí čitatelia tak obľúbili.

NIEKTORÉ TAJOMSTVÁ MAJÚ RADŠEJ ZOSTAŤ HLBOKO SKRYTÉ…

Keď dostane detektív šéfinšpektor Erika Fosterová tip, že by kľúčový dôkaz vo veľkom drogovom prípade mohol byť ukrytý v zatopenom lome na okraji Londýna, nariadi jeho prehľadanie.
Z hlbín však jej kolegovia vyzdvihnú nielen dôkazy k tomuto prípadu, ale aj kostru malého dieťaťa.

Pozostatky sú rýchlo identifikované ako Jessica Collinsová. Sedem ročné dievča, ktorého zmiznutie zapĺňalo stránky novín pred dvadsiatimi šiestimi rokmi.

Erika musí začať spájať čriepky z minulosti so súčasnosťou a vnárať sa stále hlbšie do rodinných vzťahov Collinsových aj do života vyšetrovateľky Amandy Bakerovej, ktorá si neprestala vyčítať, že zmiznutie dievčatka nedokázala vyriešiť. Erika skoro zistí, že toto vyšetrovanie bude určite jedno z najzložitejších a najnáročnejších v jej kariére.

Niekto si totiž nepraje, aby bol prípad vyriešený. A urobí všetko pre to, aby Erikine pátranie zastavil…

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Dark Water Rok vydania: 2018 ISBN: 9788024722191 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 416 Väzba: pevná s prebalom Štýl: napínavý, tragickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách