Talianska kuchyňa je chutná, obľúbená a navyše aj nenáročná na prípravu. Ak máte doma základné ingrediencie ako olivový olej, hrubú morskú soľ, čierne korenie, bazalku, rozmarín a parmezán, môžete ľahko pri praviť úžasný pokrm. Tieto prísady krásne... Zobraziť viac
Pripravili sme kuchársku knihu, ktorá sa venuje stravovaniu detí od ukončenia 4. mesiaca do 3 rokov. Kniha obsahuje až neuveriteľných 101 receptov, ktoré sú od najznámejších slovenských influenceriek a blogeriek, ktoré sú matkami a tieto recepty.... Zobraziť viac
Táto knižka je užitočným sprievodcom pre každého, kto nečaká na čarovnú pilulku, ale berie zodpovednosť za svoje zdravie predovšetkým do vlastných rúk. Autorka Zobraziť viac
Česká republika patří k zemím, kde se většina žen porodu bojí. Často nemají jiné přání, než ho mít rychle za sebou. To první, co většinu dnešních žen v souvislosti s porodem napadá, je vědomí rizika a hrůza z bolesti... Zobraziť viac
Lekárska veda urobila pri liečení a predchádzaní chorôb pomocou živín v posledných rokoch nesmierne pokroky. Autorka tejto publikácie sa špecializovala na ortomolekulárnu medicínu, ktorá lieči živinami, t. j. látkami obsiahnutými v ľudskom tele... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Táto kuchárska kniha, rovnako ako jej predchodkyňa RECEPTÍKY PRE MALÝCH KUCHÁROV – Hravá kuchárka pre deti, je plná zaujímavých receptov, farebných fotografií a napínavých komiksov... Zobraziť viac
Milá knižka-pamätníček venovaná spomienkam na dieťatko od narodenia po prvý rok života. Zápisky o narodení dieťaťa, jeho zvyklostiach a prvých úspechoch, dôležitých pokrokoch vo vývoji či špeciálnych príležitostiach s blízkymi ľuďmi... Zobraziť viac
Ázijská kuchyňa sa právom nazýva matkou všetkých kuchýň. Stáročná tradícia kuchárskeho umenia sa v nej snúbi s kvalitami, ktoré potvrdili aj najnovšie vedecké poznatky o zdravej výžive... Zobraziť viac
V kuchárskej knihe nájdete 120 receptov rozdelených do deviatich kapitol. Rôzne druhy mäsa vystriedajú bezmäsité jedlá, nájdete tu šaláty, cestoviny, koláče i zákusky... Zobraziť viac
Nová kuchařka Jamieho Olivera volně navazuje na jeho předchozí úspěšný titul „Jamie Oliver – 30 minut v kuchyni“. Kniha čtenáře naučí vařit v každodenních podmínkách na konci pracovního dne, kdy je potřeba připravit rychlé a zdravé hlavní jídlo pro celou Zobraziť viac
Ak ste boli doteraz zvyknutý spoliehať sa na hotové jedlá, možno si pri varení nebude dosť istý sami sebou alebo nebudete poznať dostatok jedál, na ktoré by ste sa mohli spoľahnúť. Táto knihy vám dodá... Zobraziť viac
Edícia Recepty zo Života už po osemnásty raz prináša osvedčené recepty čitateliek a čitateľov časopisu Život. Tentoraz sa kniha plná inšpirácií venuje špecialitám, určeným pre všetkých milovníkov mäsa... Zobraziť viac
Táto knižka je užitočným sprievodcom pre každého, kto nečaká na čarovnú pilulku, ale berie zodpovednosť za svoje zdravie predovšetkým do vlastných rúk. Autorka Zobraziť viac
Ako nakopnúť spaľovanie s chuťou a bez diét. 21-dňový program na odľahčenie, zoštíhlenie a naštartovanie metabolizmu. Obsah tejto knihy zostavili odborníčky v oblasti výživy a športu tak, aby sa vám podarilo zrýchliť metabolizmus, nakopnúť spaľovanie... Zobraziť viac
Strom života našej rodiny je originálna kniha na zaznamenanie rodokmeňa a rodinnej histórie. Kniha je veľmi dôsledne spracovaná, takže do nej môžete pohodlne zaznamenať svojich predkov až do piateho kolena... Zobraziť viac
Táto kuchárska kniha plná farebných fotografi í, vtipných ilustrácií a napínavých komiksov je určená všetkým deťom, ktoré sa zaujímajú o kuchárske umenie... Zobraziť viac
Cestoviny pre každého Zobraziť viac
Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je... Zobraziť viac
Gabo Kocák pôsobí v európskej gastronómii už 16 rokov.Vypracoval sa z pomocníka v bavorskej reštaurácii na kuchára v reštauráciách ocenených Michelinskými hviezdami... Zobraziť viac