Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridáme a čo z toho pripravíme, môžeme vytvoriť výborné studené alebo teplé predjedlá, šaláty, chuťovky pre hostí... Zobraziť viac
A je tu ďalšia z osvedčenej série kuchárskych kníh! Prináša 99 najlepších receptov na domáce múčniky, ktoré sú vhodné nielen na rôzne rodinné príležitosti, ale aj na priateľské posedenia pri kávičke. Takýmto múčnikom neodolá žiaden maškrtný jazýček... Zobraziť viac
Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou vôňou privábil všetkých z okolia. Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň. Zobraziť viac
A je tu ďalšia z osvedčenej série kuchárskych kníh! Prináša 99 najlepších receptov na domáce múčniky, ktoré sú vhodné nielen na rôzne rodinné príležitosti, ale aj na priateľské posedenia pri kávičke. Takýmto múčnikom neodolá žiaden maškrtný jazýček... Zobraziť viac
Chcete schudnúť a cítiť sa lepšie? Nemá zmysel zmeniť svoje stravovacie návyky z jedného dňa na druhý, oveľa ľahšie sa uskutočňujú vedomé, dobre premyslené mierne zmeny... Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete popri klasických šalátoch veľa takých, ktoré by sa dali nazvať hraničným prípadom – každý ho môže pokladať za také jedlo, aké sám chce. Objavujú sa tu aj také dobroty, ktoré sa približujú skôr k predjedlám alebo patria do rodiny... Zobraziť viac
Sviatočné chvíle v kruhu rodiny, rôzne oslavy či posedenia s priateľmi si len ťažko dokážeme predstaviť bez bohato prestretého stola a lákavých dobrôt, ktoré ešte umocnia výnimočnosť slávnostných chvíľ. Kniha vám ponúka množstvo... Zobraziť viac
Chcete schudnúť a cítiť sa lepšie? Nemá zmysel zmeniť svoje stravovacie návyky z jedného dňa na druhý, oveľa ľahšie sa uskutočňujú vedomé, dobre premyslené mierne zmeny... Zobraziť viac
V tejto knihe nájdete popri klasických šalátoch veľa takých, ktoré by sa dali nazvať hraničným prípadom – každý ho môže pokladať za také jedlo, aké sám chce. Objavujú sa tu aj také dobroty, ktoré sa približujú skôr k predjedlám alebo patria do rodiny... Zobraziť viac
Keď sa na trhu objaví množstvo rozličnej zeleniny, vynorí sa otázka: "Je to krásne, ale čo z toho uvariť?" Podľa toho, čo k tomu pridáme a čo z toho pripravíme, môžeme vytvoriť výborné studené alebo teplé predjedlá, šaláty, chuťovky pre hostí... Zobraziť viac
Kedysi dávno, ešte v prehistorických časoch, jednému z našich predkov - možno mal skrehnuté prsty po úspešnom love - spadol do ohňa kúsok mäsa a svojou vôňou privábil všetkých z okolia. Uplynulo sotva tisíc rokov a mäso sa preťahovalo z prírody do kuchýň. Zobraziť viac