Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Princezná moja... ja som ti prišiel slúžiť. Aj keď necítiš, že by si Ťa druhí cenili, chcem Ti pripomenúť, Princezná moja, že ja, Tvoj Kráľ, som Ti prišiel slúžiť. Nielenže som Ťa stvoril, ja tiež udržiavam Tvoj život, utešujem Tvojho ducha a... Zobraziť viac
Po prečítaní tejto knihy, pri ktorej sa človeku tají dych, sa rozhodne zmení váš pohľad na všetky vedomosti získané v škole a hrdo vztýčite hlavu. Táto kniha je dôkazom toho, že všetci sme deti „bohov“. Dôkazy, ktoré prináša Zecharia Sitchin sú z... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Obľúbená bestsellerová autorka Rhonda Byrne sa po knihe Tajomstvo v roku 2006 stala celosvetovým fenoménom. Táto jej kniha mnohým čitateľom zmenila život a pomohla im odhaliť skrytú vnútornú silu... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Opäť v predaji! Nový preklad a jazykovo prepracované vydanie nám čítavou formou pomáha odhaliť a pochopiť naše vnútorné návyky v myslení. Pomaly odkrýva tajomstvo zdravého emočného sveta, zbavuje strachu a vedie človeka k vnútornej osobnej slobode... Zobraziť viac
Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto... Zobraziť viac
Kniha Sila prítomného okamihu už krátko po svojom vydaní dokázala, že je jednou z najvýznamnejších duchovne zameraných kníh súčasnosti... Zobraziť viac
Mních, ktorý predal svoje Ferrari, je kniha, ktorá sa stala fenoménom. Vyšla pred desiatimi rokmi a odvtedy zmenila miliónom ľudí život. Zobraziť viac
Prvá kuchárska kniha, ktorá vám ušetrí čas v kuchyni. Bestseller Blogerky roka 2017, autorky úspešného blogu Lenivá kuchárka, v ktorom nájdete 60 jednoduchých a rýchlych receptov aj s variantmi bez lepku a laktózy... Zobraziť viac
Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Hlavnou myšlienkou knihy je raz a navždy vyviesť ľudí zo začarovaného kruhu diét. Graficky a slovne vysvetľuje čitateľovi, čo sa v tele pri diétach deje... Zobraziť viac
Svätý kapucínsky kňaz Páter Pio (kanonizovaný v roku 2002) patrí k najobľúbenejším svätcom 20. storočia. Taliansky novinár Renzo Allegri sa podujal nezaujato zozbierať svedectvá o... Zobraziť viac
Kniha Sila prítomného okamihu je fenomén, o ktorom sa rozpráva už od jej prvého vydania. Dnes je svetovým bestsellerom, hoci... Zobraziť viac
Kniha obsahuje 28-dňový program, a ukážkový program na mesačné stravovanie podľa semafóru, tiež ukážku toho, ako si môžete zo zdravých jedál pripraviť napríklad vianočnú tabuľu... Zobraziť viac
Kniha známeho gastroenterológa Petra Minárika s receptami a vzorovými jedálničkami výživovej poradkyne Evy Blaho prináša potrebné odporúčania nielen tým, čo trpia niektorým z ochorení žlčníka a pankreasu, ale aj tým, čo chcú týmto ochoreniam predísť... Zobraziť viac
Štvorzväzkové mystické a teologické dielo Mystické mesto Božie obsahuje podrobný životopis Panny Márie a vedenie omilostenej duše sestry Márie od Ježiša, predstavenej Kláštora Nepoškvrneného počatia Rádu svätého... Zobraziť viac
Kniha jednoduchých, pôsobivých, miestami až poetických myšlienok, ktoré chcú čitateľa priviesť do kontaktu so sebou samým, s jeho vlastnými pocitmi, náladami, stavmi a postojmi... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac