TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Anglicko-slovenský, slovensko-anglický praktický slovník

Ide o autorsky pôvodný slovník. Všetky heslá a významy sú overené na základe informácií z dôveryhodných zdrojov, starostlivo...

Lingea (2008)

🍎 Vypredané
19,58€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Ide o autorsky pôvodný slovník.
Všetky heslá a významy sú overené na základe informácií z dôveryhodných zdrojov, starostlivo spracované a graficky upravené tak, aby vám umožnili nielen čo najrýchlejšie nájsť správny preklad, ale ho tiež správne použiť v danom kontexte.

Pri práci na anglickej strane slovníka autori vychádzali z najnovších anglických výkladových slovníkov renomovaných nakladateľstiev akými sú Collins, Oxford, Cambridge, Longman, Cassell, Merriam Webster, Chambers, Random House, Bloomsbury, z množstva slovníkov frázových slovies, idiómov a slangu, z odborných slovníkov a encyklopédií, v neposlednom rade z vlastných korpusových zdrojov a internetu.

Slovenská strana vychádza z vlastného rozsiahleho slovníka slovenčiny. Tento živý, priebežne aktualizovaný a neustále rozširovaný slovník tvorí zjednocujúci základ všetkých našich prekladových slovníkov, ktoré postupne vydávame v knižnej aj elektronickej podobe od roku 2005.

Obsahuje súčasnú frekvenčne usporiadanú slovnú zásobu, nechýbajú ani najnovšie technické, ekonomické či právne termíny odrážajúce technologický pokrok začiatku nového tisícročia.

Hlavné vlastnosti:
*aktuálna slovná zásoba verne odrážajúca súčasný písaný a hovorený jazyk
*odborná terminológia a ustálené slovné spojenia
*dvojfarebná tlač pre lepšiu prehľadnosť hesiel
*nenahraditeľný pomocník pri práci, štúdiu aj vo voľnom čase

Obsah slovníka:
70.000 hesiel
14.000 príkladov, idiómov a fráz
220.000 prekladov

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Anglicko-slovenský, slovensko-anglický praktický slovník Rok vydania: 2008 ISBN: 8089323166 Rozmer: 115×170 mm Počet strán: 1248 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina, angličtina

Zaradené v kategóriách