Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Piráti z Karibiku TRILOGIE kolekce (3-DVD)

Všetky tri diely Piráti z Karibiku 1, 2 a 3 v krásnom darčekovom balení TRIPLE PACK.


🍎 Vypredané
33,16€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Všetky tri diely Piráti z Karibiku 1, 2 a 3 v krásnom darčekovom balení.

"Piráti menia slovenské tradície. Majú šancu?"

Vo vnútri štúdia Disney to doslova vrie, predovšetkým čo sa týka jeho stredoeurópskych aktivít. Po letnom návrate Walt Disney Studios Home Entertainment na český a slovenský DVD trh sa teraz vlivná časť štúdia rozhodla zasiahnuť do miestnych predvianočných tradícií.

Táto časť štúdia, ktorá je vo filmovom svete známa ako Piráti z Karibiku, zaútočila na tradičnú trojicu Mikuláša, čerta a anjela a od 5. decembra bude v Čechách a na Slovensku ponúkať konkurenčnú trojicu Jack Sparrow, Jack Sparrow a Jack Sparrow. A to formou kolekcie všetkých troch filmov, v ktorých kapitán Jack Sparrow stvárnil jednu z hlavných úloh.

„Chceme ponúknuť únik zo zimy a mrazivého počasia a všetkým záujemcom ponúkame, aby tohtoročné Vianoce strávili spolu s nami v omnoho farebnejšom Karibiku,“ povedal k celej akcii zástupca skupiny William Turner.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knigtley, Geoffrey Rush

Originálny názov: Pirates of the Caribbean Odporúčaný vek: 12 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 446 Obal: DVD obal Titulky: české, anglické, slovenské, maďarské, poľské, grécke, bulharské, hebrejské rumúnske Jazyk: čeština, angličtina, maďarčina

Zaradené v kategóriách