Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Piráti z Karibiku - triple pack (4 DVD)


🍎 Vypredané
33,16€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Piráti z Karibiku 1:
Producent Jerry Bruckheimer (Pearl Harbor) a režisér Gore Verbinski (Hon na myš) spojili svoje sily a natočili dobrodružný film Piráti z Karibiku: Prekliatie Čiernej Perly. Nenapraviteľný, ale okúzľujúci pirát kapitán Jack Sparrow (Johnny Depp) je síce veľmi šikovný, ale aj napriek tomu príde o svoju loď. Čiernu Perlu mu totiž ukradne jeho najväčší rival, pomstychtivý kapitán Barbossa (Geoffrey Rush) a hneď s ňou zaútočí na mesto Port Royal. Neťútostná bitka má jediný cieľ: únos miestodržiteľovej krásnej dcéry Elizabeth (Keira Knightley). Na jej záchranu sa ihneď vydáva priateľ z detstva Will Turner (Orlando Bloom). Aj keď sú jeho úmysly šľachetné, sám na podobnú úlohu nestačí. Preto sa spojí s Jackom, ktorý zase túži získať späť svoju loď Čiernu Perlu. Ani jeden však netuší, že prekliaty poklad zmenil Barbossa a jeho posádku na nesmrteľné stvorenia. Príbeh plný napätia, dobrodružstva, súbojov, tajomstiev, humoru, fantastických postáv a nevídaných trikov je jedným z najpozoruhodnejších filmov, ktorý bol kedy natočený. Preto rozhodne nemôže chýbať vo vašej zbierke.

Piráti z Karibiku 2:
Druhé pokračování filmu Piráti z Karibiku je tu a s ním i spousta zábavy, intrik, nestvůr a velkolepých dobrodružství! Šarmantní kapitán Jack Sparrow (Johnny Depp) se vrací s krvavým dluhem, který je potřeba splatit. Sparrow totiž upsal svou duši legendárnímu vládci oceánských hlubin Davymu Janesovi! A tak se teď musí spolu s pohledným Willem Turnerem (Orlando Bloom) a krásnou Elizabeth Swan (Keira Knightley) znovu vydat do víru napínavých událostí, aby ukořistil Truhlu mrtvého muže a zachránil se tak před věčným zatracením v pekle!

Piráti z Karibiku 3:
Zažijte neopakovatelné dobrodružství s dvoudiskovou edicí Pirátů z Karibiku : Na konci světa. Kapitán Jack Sparrow (Johnny Deppp), uvězněný v písečném moři v říši Davea Jonese, je poslední z pirátských vůdců Bratrského sněmu, kteří se musejí spojit v rozhodujícím boji za zachování svobodného pirátského života. Nejprve jeho však potřeba najít a zachránit.

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley

Originálny názov: Pirates of the Caribbean Rozmer: 190×130 mm Obal: DVD obal Titulky: české, anglické Jazyk: angličtina, čeština

Zaradené v kategóriách