Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Psychológ Ján Hrustič hovorí, že osamelosť je, keď sme vedľa seba, ale každý vo svojom svete. Keď partnerstvo upadne do rutiny a láska je vyčerpávaná hádkami, vzájomnými zraneniami, netoleranciou a nepochopením, ... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Možno tiež patríte k tým, ktorých uchvátili príbehy Ondreja Sokola, a ste jedným z tých, ktorí nástojili na vydaní ďalšej knihy príhod písaných s nadhľadom šoféra autobusu... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Každá z nás poznáme ten pocit, keď nič nestíhame, keď treba upratať, zahrať sa doma na učiteľku alebo len chceme nechať nohy vyložené o 5 minút dlhšie, no bruchá domáceho osadenstva a hlavne to naše škvŕkajú o sto šesto... Zobraziť viac
Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Hlavnou myšlienkou knihy je raz a navždy vyviesť ľudí zo začarovaného kruhu diét. Graficky a slovne vysvetľuje čitateľovi, čo sa v tele pri diétach deje... Zobraziť viac
Rýchly život niekedy vyžaduje rýchle riešenia. Rýchle riešenia môžu byť aj rozumné, bezpečné a dobré. Rýchle jedlá tiež. Dr. Igor Bukovský s dvomi šarmantnými kolegyňami vytvorili silnú autorskú zostavu, ktorá pripravila novú knihu z dielne AKV... Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Vydavateľstvo W PRESS uvádza knižnú novinku, ktorá je v istom ohľade viac ako kniha. Je to príbeh vzácneho človeka, kňaza, ktorého komunisti väznili v uránových baniach a jeho vlastná cirkev odsunula na okraj. On napriek všetkým životným peripetiám... Zobraziť viac
Kniha Zlatá horúčka je jedinčným svedectvom o krajine, ktorá sa za pätnásť rokov prepadla z blahobytu a prosperity do totálneho chaosu a nedostatku všetkého. Je svedectvom o obetiach aj páchateľoch, príčinách aj dôsledkoch, o histórii aj súčasnosti... Zobraziť viac
Martin M. Šimečka sa začiatkom júna 2022 vybral do hôr bez prípravy, bez plánu a cieľa. Nemal v úmysle napísať ani túto reportáž, ale aj ona sa napokon stala súčasťou veľkého dobrodružstva, v ktorom hlavnú úlohu zohrala náhoda... Zobraziť viac
Kniha známeho gastroenterológa Petra Minárika s receptami a vzorovými jedálničkami výživovej poradkyne Evy Blaho prináša potrebné odporúčania nielen tým, čo trpia niektorým z ochorení žlčníka a pankreasu, ale aj tým, čo chcú týmto ochoreniam predísť... Zobraziť viac
... pretože ti ani pri šesťdesiatich sviečkach nezlyhá dych... Zobraziť viac
Jednoduché a rýchle recepty od popredných slovenských a českých inštruktoriek a fitness tréneriek na raňajky, obed a večeru... Zobraziť viac
Žijeme v dobe prostriedkov. Sú všade: dopravné prostriedky, informačné prostriedky, čistiace prostriedky. Sme úplne obkolesení vlastnými výtvormi. Takmer všetok svoj čas trávime v budovách. A strop veru nie je nebo. Svetlo nie je slnko. A klíma nie je .. Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac
V knihe Ako som vozil Nórov 2 je študovaný prekladateľ a vášnivý šofér autobusu Ondrej opäť v plnej sile. Tentokrát sa dozvieme, aké je to šoférovať ekologické hybridy v extrémnych severských podmienkach, aké sú výhody vozenia turistov na Nordkapp... Zobraziť viac
Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac