Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Moje Super bejvalka

My Super Ex-Girlfriend (2006) - r. Ivan Reitman - h. Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Mike Iorio


🍎 Vypredané
3,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Rozpad vzťahu nebýva ľahký ani pre jednu z rozhádaných strán, no v niektorých prípadoch môže byť priamo nebezpečný. V novej komédii režiséra československého pôvodu Ivana Reitmana (Krotitelia duchov, Dvojčatá, Policajt zo škôlky, Šesť dní sedem nocí, Evolúcia) si Matt Saunders (Luke Wilson) konečne najde ideálnu priateľku - krásnu Jenny Johnson (Uma Thurman), ktorá je zhodou okolností zároveň superhrdinkou G-Girl.

Keď však jeho zdanlivo perfektný objav začne byť príliš majetnícky, rozhodne sa Matt zo vzťahu vycúvať. Lenže ako sa rozídete s priateľkou, ktorá dokáže lietať, zdvíhať autá a pohľadom prepáliť oceľ? Len čo sa Jenny alias G-Girl dozvie, že jej kamarát nadviazal nový romantický vzťah so svojou spolupracovníčkou Hannah Lewis (Anna Faris), rozpúta pomocou svojich superschopností peklo, na aké Matt len tak ľahko nezabudne.

Ivan Reitman patrí k najúspešnejším komediálnym režisérom všetkých čias. Do jeho obsiahleho režijného portfólia patria také hity ako obidva diely Krotiteľov duchov, Policajt zo škôlky alebo Junior. Vo svojom najnovšom filme sa pokúsil pristúpiť k tomuto žánru neobvyklým spôsobom. „Už sme tu mali komédie s romantickými prvkami a väčšina z nich ide podľa klasickej šablóny: Chlapec stretne dievča, zamilujú sa do seba, následne ju na chvíľu stratí a nakoniec sa dajú znovu dokopy.“ Originálnu myšlienku nakoniec našiel v scenári Dona Payneho, dlhoročného scenáristu seriálu Simpsonovci, na ktorom sa podieľa aj ako vedúci výroby.

„I keď je hlavná ženská postava superhrdinkou, Donov scenár nebol z kategórie komiksov,“ hovorí Reitman. „Toto nie je film o superhrdinoch. Je to komédia ukotvená v realite. Film vám má rozhodne čo ponúknuť aj v prípade, že nemáte v láske práve komiksy alebo filmy o superhrdinoch. Dialógy, ktoré Don napísal, boli prirodzené, moderné, britké a vtipné.“

Recenzie a kritiky

Recenzie na ČSFD

Herci: Uma Thurman, Luke Wilson, Anna Faris, Eddie Izzard, Rainn Wilson, Wanda Sykes

Originálny názov: My Super Ex-Girlfriend Rok vydania: 2006 Katalógové číslo: D003105 Rozmer: 135×190 mm Dĺžka: 93 Obal: DVD obal Titulky: české, anglické, maďarské Jazyk: čeština, angličtina, maďarčina

Zaradené v kategóriách