Máj, nové knižné zľavy až do 80% maj!

Plachetnica – Trimaran Merihobus

UGEARS (2019)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
54,90€
Zľava 13%
47,76€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nová súprava modelov s mechanickou hlavicou je navrhnutá tak, aby zobrazovala veľa detailov, ako sú: navijáky, manipulačné zariadenia a trupy, čo z nej robí veľmi realistickú miniatúrnu kópiu.

Telo plachetnice je vyrobené v štýle „kostry“, aby sa zabezpečila dobrá viditeľnosť mechanizmu a konštrukcie plachetnice vrátane takých detailov ako priedely, rámy a nosníky.

Model je dodávaný s niekoľkými šablónami . Stačí si už len vytvoriť vlastný dizajn a vyplávať na dobrodružstvo. Navijak z kotvového kábla umiestnený v tele Trimaran má mechanizmus automatického napínania, ktorý zachytáva kotvu. Návrhári firmy Ugears použili silný, ale tenký biely závit na manipuláciu s plachetnicou. To zaručuje, že konštrukcia člna zostáva čistá a ľahká, dokonca aj s množstvom detailov, zatiaľ čo stožiar a ďalšie prvky zostávajú vo svojich polohách.Balenie obsahuje: 237 častí.
Veľkosť modelu: 410x235x560 mm

Obsahuje podrobný obrázkový návod na zostavenie

A samozrejme nesmieme zabudnúť na krásny drobný konečný dotyk – malá konská loď vytesaná do člna. Zvedavý morský tvor, známy aj ako Merihobus, dal Vašej lodi svoje meno.


Rok vydania: 2019 Katalógové číslo: 70059 Rozmer: 175×370 mm

Zaradené v kategóriách