Všetci sme boli raz deťmi. A všetci sme si mysleli, že keď vyrastieme, budú z nás tí najlepší a najtolerantnejší rodičia. Ale naozaj sme sa poučili z vlastných skúseností? ... Zobraziť viac
Na prahu ďalšej technologickej revolúcie, vážnych následkov klimatických zmien a vo víre svetových megatrendov, ako je starnutie populácie či deglobalizácia, je úplne jedno, ... Zobraziť viac
Len málo kníh zanechá v čitateľovi taký silný dojem ako kniha Hľadanie zmyslu života. Autor, svetoznámy neurológ a... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Princezná moja... ja som ti prišiel slúžiť. Aj keď necítiš, že by si Ťa druhí cenili, chcem Ti pripomenúť, Princezná moja, že ja, Tvoj Kráľ, som Ti prišiel slúžiť. Nielenže som Ťa stvoril, ja tiež udržiavam Tvoj život, utešujem Tvojho ducha a... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Čo je menštruácia? Prečo sa potíme? Aká budem vysoká? Kedy mi narastú prsia? Lekárky Nina Brochmann a Ellen Støkken Dahl v knihe vysvetlia všetko, čo potrebuješ vedieť o puberte. Zmysluplné odpovede na tie najdôležitejšie otázky o tvojom tele... Zobraziť viac
Psychológ Ján Hrustič hovorí, že osamelosť je, keď sme vedľa seba, ale každý vo svojom svete. Keď partnerstvo upadne do rutiny a láska je vyčerpávaná hádkami, vzájomnými zraneniami, netoleranciou a nepochopením, ... Zobraziť viac
Rímska ríša sa na vrchole svojho rozmachu dostávala do čoraz búrlivejších pomerov, keď bola napádaná rôznymi kmeňmi spoza vonkajších hraníc ríše a zároveň v jej vnútri vznikali rozpory medzi samotnými Rimanmi... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
„Pred 100 000 rokmi obývalo Zem najmenej šesť ľudských druhov. Dnes je tu už len jeden. My. Homo sapiens.“ V knihe Sapiens:... Zobraziť viac
Existuje spoľahlivý spôsob, ako znížiť stres a úzkosť a zároveň podporiť pamäť? Zvýšiť IQ a spomaliť proces starnutia? Stať sa kreatívnejší a sústredenejší zároveň? Odpoveď je jednoduchá: hýbte sa a dobehnite svoj mozog!... Zobraziť viac
Jedná se o titul, který netřeba představovat. Podle principů popsaných v knize funguje i nespočet českých škol a školek. Kniha je velmi praktická a doslova učí nový jazyk, kterým lze komunikovat s druhými na principech rovnosti, respektu a zodpovědnosti.. Zobraziť viac
Kniha ponúka praktický návod, ako v priebehu ôsmich týždňov začať so zmenou životného štýlu. Hlavnou myšlienkou knihy je raz a navždy vyviesť ľudí zo začarovaného kruhu diét. Graficky a slovne vysvetľuje čitateľovi, čo sa v tele pri diétach deje... Zobraziť viac
Svätý kapucínsky kňaz Páter Pio (kanonizovaný v roku 2002) patrí k najobľúbenejším svätcom 20. storočia. Taliansky novinár Renzo Allegri sa podujal nezaujato zozbierať svedectvá o... Zobraziť viac
Slovenská tehotenská biblia, písaná gynekológom MUDr. Marekom Brenišinom v spolupráci s redakciou časopisu MAMA a ja už 20 rokov najúspešnejším časopisom pre mamičky. Plná nevyhnutných informácií, praktických rád, jednoducho... Zobraziť viac
V tejto knihe chcem predstaviť Ježiša evanjelií ako skutočného Ježiša, ako „historického Ježiša“ v pravom zmysle slova. Som presvedčený a pevne dúfam, že aj čitateľ uvidí, že takáto postava je oveľa logickejšia a aj z historického hľadiska... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac
Kniha jednoduchých, pôsobivých, miestami až poetických myšlienok, ktoré chcú čitateľa priviesť do kontaktu so sebou samým, s jeho vlastnými pocitmi, náladami, stavmi a postojmi... Zobraziť viac