Nová krimi Dominika Dána v predpredaji!

Medicínske médium (Kolekcia)

Anthony WilliamTatran • Séria Medicínske médium • Edícia Kolekcie

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
66,70€
Zľava 14%
57,36€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Komplet titulov: Zelerová šťava, Štítna žľaza a Liečivá sila potravín.

Štítna žľaza: Štítna žľaza je dnes pálčivou témou na poli zdravia. Všetky generácie od dospelých a ich rodičov cez mladých až po deti, čoraz viac ľudí, najmä žien, počúva, že za ich únavu, priberanie, otupenosť mozgu, problémy s pamäťou, bolesti, tŕpnutie a necitlivosť, nespavosť, vypadávanie vlasov, návaly tepla, precitlivenosť na teploty, zápchu, nafukovanie, úzkosť, depresiu, búšenie srdca, stratu libida, nepokojné nohy a mnoho ďalších problémov môže práve štítna žľaza.

Zelerová šťava: Zelerová šťava sa na celom svete pokladá za zázračný liek: zachraňuje životy a zbavuje ľudí mnohých závažných zdravotných problémov. Profily známych osobností, kde opisujú svoje denné rituály popíjania zelerovej šťavy, a ľudí z rozličných spoločenských vrstiev, ktorí zverejňujú príbehy o dramatickom uzdravení, potvrdzujú, že zelerová šťava dokáže naštartovať proces liečby, aj keď sa zdá, že je už všetko stratené.

Liečivá sila potravín: Anthony vysvetľuje vlastnosti každej potraviny, symptómy a ochorenia, pri ktorých môže pomôcť alebo ich úplne vyliečiť, ako aj emočnú a duchovnú podporu každej z nich. Knihu dopĺňa lahodnými receptami, vďaka ktorým si maximálne vychutnáte blahodarné účinky každej potraviny. Sú to napríklad sladké zemiaky plnené dusenou kapustou alebo medovo-kokosová zmrzlina.

Rozmer: 170×233 mm Počet strán: 304+192+344 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách