Najnovšia kniha Adriany Polákovej obsahuje 40 osvedčených a jednoduchých receptov nepečených dobrôt, ktorých prípravu zvládne každý.
Na takmer 200 stranách nájdete okrem úžasných veľkých fotografií nepečených dezertov aj fotografie z nádherného Toskánska, kde Adriana načerpala inšpirácie a absolvovala školu pečenia a varenia.
Kniha sa stane pre vás nezabudnuteľným gurmánskym, ale aj vizuálnym zážitkom.
O tejto knižnej novinke môžme smelo napísať, že je naozaj zážitkom pre všetky zmysly. Zrakové a chuťové vnemy prebudíte prezeraním nádhernych dvojstranových fotografií nepečených dezertov a fotografií z Toskanska. Ďalšie vnemy a zážitky vám prinesieme prostredníctvom papiera MUNKEN, ktorý sme sa rozhodli použiť pri výrobe. Hmatový zážitok ( drevitá štruktúra papiera ) oceníte pri dotyku a listovaním strán v knihe, čuchový zážitok vám spôsobí nie len vôňa "novej knihy" ale aj vôňa prírodného papiera vyrábaného vo Švédsku z ekologicky označených surovín. Dokonca tento papier budete vnímať sluchom - počúvať...vravíte, že je to nemožné?
Rok vydania:
2015Rozmer:
220×260 mmPočet strán:
192Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Ringier Axel Springer Slovakia
Obchodný názov: Ringier Slovakia Media s. r. o.Adresa: Prievozská 14 821 09 Bratislava Slovenská republikaE-mail: info@ringier.sk