Nátierky a šaláty sú obľúbenou súčasťou studenej kuchyne. Nátierky môžeme podávať ako predjedlo, ale aj na raňajky, olovrant alebo ľahkú večeru. Príprava týchto chutných, farebne lákavých a zároveň zdravých pochúťok nezaberie veľa času a výsledok je vždy vynikajúci. Šaláty ako prílohu k hlavným jedlám alebo ako hlavné jedlo pripravujeme najmä z čerstvej zeleniny, ale aj zo zemiakov, cestovín či z ryže. Základné suroviny môžeme kombinovať s mäsom, rybami alebo s údeninami a ochutiť dresingmi alebo bylinkovými zálievkami. Zvláštnu skupinu šalátov tvoria osviežujúce ovocné šaláty.
Rok vydania:
2016Rozmer:
170×250 mmPočet strán:
160Väzba:
pevnáJazyk: slovenčina
Vydavateľstvo Príroda
Obchodný názov: Ikar, a.s. divízia PRÍRODAAdresa: Miletičova 23 821 09 Bratislava Slovenská republikaE-mail: ikar@ikar.sk