TU je nová Knižná akcia mesiaca, klikni a pozri

Vysoká škola varenia - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

Ikar (2003)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
11,93€

Stovky receptov a vyše 1000 farebných fotografií Obsiahla kuchárska encyklopédia ponúka všetkým milovníkom dobrého jedla a zvedavým kuchárskym nadšencom bohatú studnicu receptov. Menej skúseným uľahčia varenie podrobne vysvetlené základné postupy, ktoré sú sprevádzané detailnými obrázkami. V ôsmich kapitolách nájdete vynikajúce recepty – od jednoduchého mäsového vývaru po lákavé predjedlá, od chrumkavých listových šalátov po chutné cestovinové a zemiakové šaláty, od výborných rybacích jedál po rafinovane pripravené dary mora, lahodné hydinové špeciality, klasické recepty na prípravu jedál z mäsa a diviny, nápaditú úpravu zeleniny a napokon neodolateľné dezerty na osladenie života. Na záver jednotlivých receptov sú uvedené obmeny s použitím iných prísad. Kuchárska encyklopédia pre 3 generácie – ak máte túto, nepotrebujete inú!
TOVAROZNALECTVO
Viete nakúpiť kvalitné suroviny? Vyznáte sa v druhoch mäsa? Podľa čoho spoznáte, či sú potraviny čerstvé?
POLIEVKY, PREDJEDLÁ
Najchutnejšie polievky zo zeleniny, rýb aj hydiny. Lákavé predjedlá: chuťovky, paštéty a iné dobroty . Všetko bez veľkého trápenia!
RYBY, HYDINA, MÄSO
Ako ich správne porciovať a pripraviť? Jednoduché jedlá i gurmánske špeciality. Lákavo upravené, elegantne servírované.
ŠALÁTY, DEZERTY
Šaláty od výmyslu sveta – ako príloha i hlavné jedlo. Farebná fantázia – nápadito upravená zelenina. Neodolateľné dezerty – bodka za hlavným menu.

Rok vydania: 2003 Rozmer: 210×285 mm Počet strán: 400 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách