Jožka Zaukolcová – cukrárka s 35-ročnými skúsenosťami, autorka viacerých úspešných publikácií a porotkyňa šou Pečie celé Slovensko – ponúka vo svojej novej knihe 90 skvelých receptov: od tých klasických, ktorým dala novú podobu, až po moderné... Zobraziť viac
Nechajte sa unášať vôňami a chuťami sviatočných dobrôt Petry Tóthovej. Porotkyňa šou Pečie celé Slovensko pre vás upiekla ďalšiu knihu plnú neodolateľných receptov. Najnovšia Petrina cukrárska kniha vychádza z jej najkrajších spomienok na detstvo... Zobraziť viac
Nová kuchárska kniha autorky a moderátorky obľúbenej relácie Na Chalupe a šéfredaktorky magazínu Moja Chalupa Kataríny Jesenskej vás pozve späť k jednoduchosti a pôžitku z varenia. Prináša zabudnuté tradičné, ale aj nové svieže recepty, ktoré budete ... Zobraziť viac
Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda. Už jsem zkušeny spisovatel, bo moja prvni kuchařka byla bezceler a pětkrat se vyprodala. Tak jsem znova sednul ku psacimu stroju a vyťukal vam dalši! Najdeš v ni mišulinske recepisy s přesnym navodem... Zobraziť viac
Nie každý má možnosť cvičiť s Marošom Molnárom naživo, ale vďaka tejto knihe môže mať každý jeho rady poruke a meniť sa deň čo deň. Tak čo si vyberiete - gauč alebo šťastie? ... Zobraziť viac
Divoké bylinky mnohí vnímajú ako burinu. Málokto tuší, že ich zelené listy či pestrofarebné kvety obsahujú celú paletu dôležitých vitamínov a minerálov potrebných pre vaše zdravie a celkové zvýšenie životnej energie... Zobraziť viac
Upečte si spolu s Josefem a Terezou klasické narozeninové dorty, vynikající řezy na plech nebo jablečné koláče, ale i výzvy v podobě žloutkových věnečků a bezlepkového chleba. Naučte se připravit domácí plundrové těsto, ovocné knedlíky nebo... Zobraziť viac
Zduř! Jsem ostravsky gastrošef Heřman Gazda, šťastny jak lazeňska veverka, že jsem mohl vydat svoju prvni knižku v životě. V ni ti nabizim ty nejlepši recepisy, ktere možeš mit v knihovničce a potom na svem stole... Zobraziť viac
Kniha japonskej konzultantky sa z večera na ráno stala svetovým bestsellerom z jednoduchého dôvodu – akokoľvek sa usilujeme, nedokážeme vo svojich domácnostiach udržať poriadok. Krátko aj po tom najdôkladnejšom upratovaní veci opäť začínajú žiť... Zobraziť viac
Táto encyklopédia poskytuje základné informácie o zvieratách žijúcich v rôznych kútoch našej planéty. Nájdete v nej základné schémy rozdelenia živočíšnej ríše, charakteristiku životného prostredia jednotlivých živočíchov... Zobraziť viac
V rokoch 2015 – 2017 dosiahol Peter Sagan zdanlivo nemožné: trikrát po sebe zvíťazil na svetovom šampionáte UCI v cestnej cyklistike, vďaka čomu sa zapísal do histórie ako jeden z najúspešnejších jazdcov všetkých čias... Zobraziť viac
Doteraz neexistuje podobná kniha. Roky a roky – od olympijských športovcov z antického Grécka až po dnešné jednotky špeciálnych operácií − tie najlepšie fyzicky vybavené bytosti sa nespoliehali na fitnes centrá vo svojich mestách... Zobraziť viac
Mnoho publikácií so záhradkárskou tematikou, ktoré dodnes na našom knižnom trhu vyšli, nespĺňa predstavy, aby sme mohli podľa popisu presne krok po kroku robiť jednotlivé sezónne pracovné postupy. Pisatelia týchto kníh nedokázali neraz sledy krokov... Zobraziť viac
Zlatá klasika – to jsou recepty na jídla, která se v naší zemi těší té největší oblibě a považujeme je za nedílnou součást české kuchyně. Jde stále z většiny o to nejlepší z české klasiky, ale také jsem zahrnul klasické recepty, které... Zobraziť viac
Obdivujte spolu s nami bohatstvo slovenských ľudových krojov zo zbierky Jany Kucbeľovej, ako ich nosili naši predkovia od Záhoria až po Spiš. Ich nevídanú a neopakovateľnú krásu a rozmanitosť vám predstaví táto jedinečná kniha... Zobraziť viac
Připravte se na nejvíc. Kuchařka s číslem 2 Deníku Dity P. vás lapí a nikdy nepustí. Přiková ke sporáku. Rozesměje i dojme. Roztočí fantazii a možná přiměje k zamyšlení, jak moc vaření „dělá“ život. Dita ví, že strašně moc... Zobraziť viac
Britský konštruktér monopostov F1 Adrian Newey v autobiografii prevedie čitateľov svojou fascinujúcou tridsaťpäťročnou kariérou, keď sa podieľal na návrhoch a konštrukčných riešeniach najslávnejších monopostov F1... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Milón bol staroveký grécky olympijský atlét, ktorý podľa legendy začal svoju cestu za silou zdvíhaním malého teľaťa, ktoré každý deň nosil na svojich pleciach. V priebehu rokov rástlo nielen teľa, ale narastala aj Milónova sila ... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac