V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Azda najznámejší vojnový zločinec všetkých čias Josef Mengele bol stelesnením chladnokrvnej efektívnosti a vášnivej oddanosti neľudskému až absurdnému režimu. Diabolský lekár zodpovedný za hromadné vyvražďovanie, ... Zobraziť viac
Po motivačnom románe Prebijem sa! Štefánik prináša Jozef Banáš príbeh najúspešnejšieho česko-slovenského a jedného z najúspešnejších svetových podnikateľov – Tomáša Baťu zakladateľa... Zobraziť viac
Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho... Zobraziť viac
Výživoví poradcovia doporučujú aspoň 5 porcií čerstvého ovocia a zeleniny denne. Ruku na srdce - dopriavate si to? Nie? Ale aj tak dobre viete, že to vaše telo potrebuje. Smoothie sú super spôsob, ako si zaistiť dávku, ktorú potrebujete... Zobraziť viac
Yuval Noah Harari v knihe Homo Deus skúma budúcnosť ľudstva a ponúka víziu zajtrajška</b>, ktorá sa zdá byť nezrozumiteľná, ale časom sa stane neodvratná: ľudstvo stratí nielen svoju dominanciu, ale aj samotný zmysel... Zobraziť viac
Touto knihou, jej postavami a svedectvom, sa inšpiroval aj svetoznámy seriál HBO Chernobyl, ktorý úspešné láme rekordy diváckej sledovanosti v mnohých krajinách. Zobraziť viac
Próza o velkém českém básníkovi, jehož dílo rezonuje ve všech čtenářských generacích, je beletristickým zpracováním jeho autentických vzpomínek. Petr Motýl je literárně zpracovává, srovnává s vydanými básnickými i prozaickými texty, s rozhovory... Zobraziť viac
Pokračovanie úspešnej kuchárskej série MOJE JEDLO je plné praktických rád, inšpirácií a receptov pre celý rok. Kniha “ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA” je rozdelená do štyroch farebných kapitol, ktoré otvára rozhovor s odborníkom a ponúka desiatky receptov podľa... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Kniha Zdraví papkáči ukrýva v sebe cenné rady a odpovede na otázky, ktoré sa vynárajú v hlave každej budúcej mamičky ešte pred príchodom dieťatka na svet. V takmer 300 stranovej publikácii nájdeš okrem receptov, ktoré pochádzajú z kuchýň odborníkov... Zobraziť viac
V skromnom zozname slovenských katolíckych prekladov Biblie má preklad Antona Boteka výnimočné miesto. Autor na ňom pracoval s cieľom priblížiť biblické texty moderným jazykom. Ten je prvým krokom k lepšiemu porozumeniu neraz neľahkých textov... Zobraziť viac
Milan Bez Mapy je známy slovenský cestovateľ a bloger. Našiel odvahu a opustil korporátny svet, aby sa mohol živiť tým, čo ho baví. Táto kniha však nie je cestopisom ani reklamou na blogovanie. Je to pohľad za instagramové a facebookové statusy... Zobraziť viac
Je niekto schopný skutočne porozumieť Rusku? Dajme možnosť jednému z popredných svetových odborníkov, aby nám na základe úchvatnej histórie národa ukázal, ako vrhnúť jasnejšie svetlo na budúcnosť tejto krajiny... Zobraziť viac
Po takmer sto rokoch vychádza komplexný román o Milanovi Rastislavovi Štefánikovi. Jozef Banáš sa v obsažnom diele pokúša odhaliť najväčšie tajomstvá spojené so Štefánikom a jeho dobou... Zobraziť viac
Stolní společnost kolem Vladimíra Macury (v první fázi Petr Čornej, Jan Lukeš, Petr Kovařík a Vladimír Novotný, posléze rozšířená o Jasnu Hlouškovou, Pavla Janouška, Antonína Kostlána a další) začala v osmdesátých letech na Macurův popud psát "stolní... Zobraziť viac
Viete, akú vhodnú stravu, aké vitamíny, minerály a stopové prvky máte svojmu telu poskytnúť pri konkrétnych ťažkostiach, aby ste zmiernili ich prejavy alebo dokonca ich odstránili?... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac
Omaľovánka s textom o Anjelovi strážnom pre deti. Zobraziť viac
Kvások je organická hmota, ktorá vzniká fermentačným procesom, kde aktívne spolu pôsobí múka s vodou a pri pomalom kvasení... Zobraziť viac