Kniha Sila prítomného okamihu je fenomén, o ktorom sa rozpráva už od jej prvého vydania. Dnes je svetovým bestsellerom, hoci... Zobraziť viac
Turínske plátno, príbeh stigmatizovaného pátra Pia, prvé zjavenie Panny Márie v Guadalupe, zázraky v Lurdoch, Fatime ako aj vlastný príbeh Andreasa... Zobraziť viac
V knihe okrem nového jedálnička a tipov na raňajky, desiaté a olovranty nájdete aj odpovede na vaše najčastejšie otázky týkajúce sa stravovania na dovolenkách či služobných cestách... Zobraziť viac
Dva roky po úspešnom debute MOJE JEDLO pripravil Martin Pyco Rausch druhú zbierku vegetariánskych receptov. Naďalej neopúšťa... Zobraziť viac
Chceli by ste vedieť, na akom koláči si v detstve najviac pochutnávali Dominika Cibulková, Adela Banášová, bratia Hossovci, Jana Kirschner, Oľga Feldeková... Zobraziť viac
Bylinková škola, dielo známej slovenskej bylinkárky, liečiteľky a učiteľky, Ivety Henzelyovej, nie je obyčajnou knihou o liečivých bylinkách. To, čo z nej robí jedinečnú publikáciu, je spojenie klasickej fytoterapie a tradičného liečiteľstva ... Zobraziť viac
V knihe nájdete aj veľké množstvo receptov pre ľudí, ktorí nekonzumujú mäso. Ďalej potom ukážku nielen Vianočného menu, ale aj príbeh Simonky, žiačky Antónie Mačingovej. Simonka je jednou z vás... Zobraziť viac
Opäť v predaji! Nový preklad a jazykovo prepracované vydanie nám čítavou formou pomáha odhaliť a pochopiť naše vnútorné návyky v myslení. Pomaly odkrýva tajomstvo zdravého emočného sveta, zbavuje strachu a vedie človeka k vnútornej osobnej slobode... Zobraziť viac
Utvárať svoj život tak, aby človek dostal v pravej chvíli to, čo práve potrebuje – partnera, auto, bývanie – kto by to nechcel! Pierre Franckh nám na základe 7 praktických pravidiel ukazuje, ako sa tieto želania môžu stať skutočnosťou... Zobraziť viac
Kniha Sila prítomného okamihu už krátko po svojom vydaní dokázala, že je jednou z najvýznamnejších duchovne zameraných kníh súčasnosti... Zobraziť viac
Kniha Nová Zem odhalí našu duchovnú nevedomosť. Hlavným hrdinom tejto nevedomosti je naše ego. Egoická myseľ. Pretože v každej myšlienke - každej spomienke, interpretácii, názore, pohľade, reakcii, emócii sa skrýva pocit seba - Ja (ego)... Zobraziť viac
Podstata učenia Eckharta Tolleho je jednoduchá: Ak sa napojíme na vnútorné ticho, dostaneme sa za hranice našej mysle a... Zobraziť viac
Kniha Čo naozaj jeme? britského lekára spochybňuje všetky stravovacie návyky, vládne opatrenia, zázračné riešenia či nálepky, ktorými sa označujú niektoré údajne škodlivé potraviny, a nabáda nás, aby sme razantne prehodnotili svoj vzťah k jedlu... Zobraziť viac
Osho veľmi obšírne rozpráva o základnej životnej energii, ktorou je energia sexuálna. Podľa jeho učenia treba sex najprv naplno prijať, uvoľnene a spontánne si ho užívať – a on postupne sám od seba zmizne... Zobraziť viac
Bohatý prameň vedomostí, ktorý ukazuje to, o čom iné encyklopédie iba rozprávajú. Objavte záhady Tutanchamonovej hrobky, zistite, čo spôsobujú cunami, tornáda a zemetrasenia, nazrite do rozžeravenej nukleárnej pece vnútri Slnka. Odhaľte, ako vznikajú... Zobraziť viac
Periodická sústava prvkov vo formáte A5 vrátane novo pomenovaných prvkov Nh, Mc, Ts, Og. Jednostranná tabuľka... Zobraziť viac
Dcéra moja, tvoja domácnosť nech sa každý piatok premení na Dom obnovy ruženca. Odmenou za túto poklonu pred mojím bolestným srdcom vám všetkým budú... Zobraziť viac
Je naozaj potešujúce, že stále viac mamičiek (i oteckov) je ochotných doma variť čerstvú stravu a dennodenne premýšľať, čo je pre dieťa zdravé a čo nie. Podľa tvrdenia WHO, výživa až z 80-tich percent rozhoduje o celkovom zdraví jedinca, gény ho... Zobraziť viac
Toto vydanie Biblie v Slovenskom ekumenickom preklade je súčasťou série Biblií rôznych formátov a prevedení pod spoločným názvom SLOVO na cestu životom. Týmto pomenovaním knihy kníh chceme zdôrazniť, že tu máme... Zobraziť viac
Žijeme v době, kdy je jídlo nejbezpečnější v historii. Přesto se spotřebitelé přestávají orientovat v tom, co je zdravé, co není, jak poznat pod barevným obalem kvalitu a čemu ve spletité informační džungli uvěřit. Výživná kniha o jídle Karolíny Fourové.. Zobraziť viac